Şimdi Ara

ekran kartı+psu önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk önce bu konuda hiçbir bilgim olmadığını söylemeliyim. siz de bana bu konuda ona göre yardımcı olursanız sevinirim.çünkü bi hata yapmak istemiyorum.
    öncelikle
    sistem şöyle
    intel core 2 duo e7400 2.8 işlemci
    biostar vga+lan+ses pce G31D-M7 onboard 256 mb anakart
    2 gb kingston ddr2 800 mhz ram
    500 gb maxtor 7200Rpm sata harddisk
    siyah kasa psu 300w atx markasını bilmiyorum
    22" benq monitör

uyumlu olması lazım. Benim hiçbir bilgim yok ankartım ati mi destekler yoksa nvidia mı artık siz en uygununu söylersiniz
    1-oyun oynamak için alacam (gta 4,cal of modern ,crysis,Assassin Creed,pes10,fifa10, nfs serisi vb
    2-fiyat aralığı ekran kartı için 200-250 tl civarı, psu için enfazla 120tl
    3-ben harici güç kaynağı ups lerden kullanıyorum onun bir etkisi olurmu veya az gelirmi 650 w lik markası boost
    4-dx11 likart alırsam dx9 veya 10 lu oyunlardan oynayabilirmiyim 
    5-psu yuda benim alabileceğim fiyata göre en verimlisinden önerirseniz çünkü bazıları gerçek değeri vermiyormuş
    eksik bişe varsa söyleyin daha fazla bilgi vermeye çalısayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendboxer01. -- 18 Aralık 2009; 18:43:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

POWERCOLOR - HD5770 1GB

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2693

FSP ATX-400PNR 400W GÜÇ KAYNAĞI

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-atx-400pnr-fsp-atx-400pnr-400w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=41375

• ekran kartı önerileriniz güzelde psular düşük değilmi yani o karta 400w yeterli geliyormu?
    2.side bende 650wlık harici ups lerden var o kaldırır mı?
  • yok ups ile alakası yok bunun :D 400 watt yeterli gelir hd5770 için mertin tavsiyeside tam size göre şimdiden hayırlı olsun diyelim :)
  • 5770 için dx11 li diye dx9 ve 10 lu oyunlarda çok kötü veya diğer kartlara göre daha az performans verir diyorlar doğrumudur
  • hocam sen başkalarının dediklerine bakma Mert kardeşim sana tavsiyede bulunmuş onu dinle seni mutlu edicektir 5770 almak istemessen gtx 260 oc modellerine bakabilirsin şimdiden hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı 187 TL:http://www.exa.com.tr/powercolor/ekran_kartlari/powercolor_hd4770-334-8572.html
    Güç Kaynağı 50TL :http://www.kocpa.com/asp/show_stock.asp?product=AK920HPW23
    Bu sistem için 350W lık bir güç kaynağı bile yeterli olacaktır. Highpower kaliteli bir markadır.
    İlerde HD5850 falan alırım dersen bu da olablir.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/2f6962a02fc9c35b1b9b71a4a7f123cb/ASUS-P-50GA-ATX-v2.2-500W-Power-Supply

*Kullandığın UPS sistemin ihtiyacı olan gücü karşılayabilir. Elektrik kesintisinde geçişi sağlayabilecektir.
    *dx11 kapsar dx9 ve dx10. dx9 ve dx10 oyunların hepsini çalıştırır.
    *HD5770 tavsiye etmiyorum çünkü performansına göre fiyatı biraz fazla. dx11 oyunlar geldikçe iyileşecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: showstopper41

*HD5770 tavsiye etmiyorum çünkü performansına göre fiyatı biraz fazla. dx11 oyunlar geldikçe iyileşecektir.

üstadlar teşekkür ederim
    peki fiyatı sadece yüksek diye mi yoksa sizi tatmin etmeyen başka bir özelliği daha da mı var. yani eğer onu şimdi alırsam biraz salaklık etmiş mi olurum yoksa biraz beklemelimiyim
    ayrıca kusuruma bakmayın başta da dediğim gibi bişe bilmediğimden bu kadar çok soru soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer01.

quote:

üstadlar teşekkür ederim
    peki fiyatı sadece yüksek diye mi yoksa sizi tatmin etmeyen başka bir özelliği daha da mı var. yani eğer onu şimdi alırsam biraz salaklık etmiş mi olurum yoksa biraz beklemelimiyim
    ayrıca kusuruma bakmayın başta da dediğim gibi bişe bilmediğimden bu kadar çok soru soruyorum

Hiç sen 5770 fiyatına baktın mı? 320YTL senin ekran kartı için ayırdıgın bütçe ise 250ytl, eğer 5770 begenmezsen gidip 350ytl 4890 mı alacan.

Ben düşük fiyatla onu calistirabilecek psu önerdim ve üste kalan paraylada bütçeyi ekran karrtına koyunca ancak 5770 alabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer01.

quote:

üstadlar teşekkür ederim

320TL yi hakedecek performansu veremiyor şuan. Şimdilik 4770 aldın diyelim 190 TL ye. Kullanacağın çözünürlükte zaten HD4770 yeterli gelecektir sana. Fazladan vereceğin 130TL nin karşılığını alamayacaksın.
    İlerde HD5830 falan çıkar yada HD5770 ucuzlar o zaman geçiş yaparsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.