Şuanki sistemimde Sapphire HD4850 Ati ekran kartı kullanmaktayım.Şuan için yeterli ancak yeni oyunlarda ultra high'larda oyun oynayamıyorum? Monitörümde samsung T260HD çözünürlük 1900-1200 biraz da bu yüzden kaybediyorum.Ve dx11 değil kartım.Sorum şu acaba ekran kartımı değiştirmelimiyim yoksa oc yapıp devammı etmeliyim? Ana kart:Gigabyte ep35c ds3r İşlemci:intel e8400
Şimdiden teşekkürler
HD4850 Full HD çözünürlükte bütün görüntü ayarlarını açarak oyun oynatabilecek bir kart değil,bütçeni belirtirsen ne tür bir kart alabileceğini söyleyebiliriz.
En ucuz 5850 alabilirsin.
Max 400 tl ekleyebilirim birde elimdeki kartı kaç tl'ye satabilrim acaba?sattığım kartın parasınıda ekleyeceğim?alıcağım kartı oc ile kullanacağım. Ve bir soru daha Ati'yi severim genelde ama bomba oyunlar nvidia reklamıyla çıkıyor pıyasa nasıl bir seçim yapsak?
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Emrhny
Max 400 tl ekleyebilirim birde elimdeki kartı kaç tl'ye satabilrim acaba?sattığım kartın parasınıda ekleyeceğim?alıcağım kartı oc ile kullanacağım. Ve bir soru daha Ati'yi severim genelde ama bomba oyunlar nvidia reklamıyla çıkıyor pıyasa nasıl bir seçim yapsak?
Teşekkürler
5850 den aşşasını alma paran boşa gider
Elindeki kartı 150 ye felan sat 400 de sen ekle 550.Al sana 5850