Şimdi Ara

Ekran Kartı Soğutucu(Zotac NVIDIA GeForce gtx 260)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Zotac NVIDIA GeForce gtx 260 kart var.Yükte kartın sıcaklığı 96 derecelere kadar geliyor.Arada kilitlenmeler yaşıyorum.Temizliğini yaptım macunu yeniledim ama 5 derece falan fark etti .Bu karta farklı bir soğutucu alıp kullanabilir miyim ? Varsa önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Evet :

http://www.prolimatech.com/en/products/detail.asp?id=159&subid=571#showtab

• Trde 3parti vga sogutucu bulmak cok sikinti onerim bulabilirsen zotac gtx480 amp larda kullanilan ve aslinda zalman vf3000 olan universal sogutucu almandir
     Ekran Kartı Soğutucu(Zotac NVIDIA GeForce gtx 260)

• Aynen pek bişey bulamadım. Bizim Türk sitelerinde olan soğutuculardan uyumlu olan var mıdır ki ? Şimdi yurtdışından getirtirken elli tane sorun çıkıyor.

http://www.hepsiburada.com/thermaltake-tmg-nd1-nvidia-6800-7800-7900-uyumlu-vga-sogutucu-cl-g0080-pm-bd98963

bu gibi soğutucular olur mu ?

• üstündeki soğutucu değiştirilebilir de astarı yüzünü geçer o kadar masraf etmeye değmez.

• 107tl onu alacağınıza ikinci elden gts450 gibi bir kart alabilirsiniz gtx260 da elinizde kalır physx kartı falan yaparsınız. En kötü satarsınız ısınıyor ama bozuk değil sonuçta.

• Linkini attığınız üründe yazan yorum bana ait, eğer bu soğutucu kartınıza uyuyorsa n11 de xigmatek battle axe diye arattırın. 80 tl gibi bir fiyata oldukca performansli bir soğutucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

107tl onu alacağınıza ikinci elden gts450 gibi bir kart alabilirsiniz gtx260 da elinizde kalır physx kartı falan yaparsınız. En kötü satarsınız ısınıyor ama bozuk değil sonuçta.

Yok onu uyar mı diye sordum dediğiniz gibi böyle birşey almanın bi anlamı yok :)

•  Ekran Kartı Soğutucu(Zotac NVIDIA GeForce gtx 260)

Peki bu Gpu nun üzerine bi soğutucu bulduk diyelim bunun gibi.Bi konuda okumuştum birisi forumda Cpu soğutucuyu takmış sıcaklığı yükte 50 derecelere kadar indirmiş galiba
    http://www.hepsiburada.com/deep-cool-v95-vga-100x100x15-mm-fanli-ekran-karti-sogutusucu-p-BD801420

işaretlenmiş yerleride soğutmamız gerekiyor demi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.