Şimdi Ara

Ekran kartı sorunsalı ? hd2900xt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    4GB ram
    5 adet SATA HDD
    1GB 2900XT
    ye Tagan 480Watt yetiyor. OC yapsam bile...
  • yuregıme su serptın dıyebılırım =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Q6600
    4GB ram
    5 adet SATA HDD
    1GB 2900XT
    ye Tagan 480Watt yetiyor. OC yapsam bile...

Merhaba,

O zaman hepimizin güvendiği bu site yanlış hesaplıyor:

http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine

Ortalama bir sistem Q6600 ve 2900XT içeren... Overclock'suz 600w. Overclock ile 750w.

Teşekkürler,

Hicks

• Evet yanlış hesaplıyor.
    4 aydır bu sistem OC ye rağmen sorunsuz çalışıyor.
  • Attention: Dual or Quad Core CPUs are Single Processors. !!!! Hicks galiba tam anlayamadı bunun ne anlama geldıgını:) ordaki menudeki Dual prossesor ve Quad prossesor yazan olay bılgısayarın ustundekı Islemcı SAYISI! dual cıft ıslemcı Quad 4 ıslemcı :)

Attention: Dual or Quad Core CPUs are Single Processors :)
  • sitede sorun yok , sen yanlıs anlamıssın Sıngle pros. = tek ıslemcı ,Dual pros = 2 işlemci , quad pros. =4 işlemci . CEKIRDEK adedi deil :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoshio

Attention: Dual or Quad Core CPUs are Single Processors. !!!! Hicks galiba tam anlayamadı bunun ne anlama geldıgını:) ordaki menudeki Dual prossesor ve Quad prossesor yazan olay bılgısayarın ustundekı Islemcı SAYISI! dual cıft ıslemcı Quad 4 ıslemcı :)

Attention: Dual or Quad Core CPUs are Single Processors :)

Merhaba,

Çok haklısınız o uyarıya dikkat bile etmemişim. Hepinizden özür diliyorum.

Teşekkürler,

Hicks
  • özüre gerek yok :) gecenin bi yarısı yuregımı agzıma getırdın heyecan oldu nesi var iste =) tsk ederım gecenın bı yarısı yardımcı oldugun ıcın insanız iste dikkatsiz oluorz hele gecenın bı yarısı =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoshio

sitede sorun yok , sen yanlıs anlamıssın Sıngle pros. = tek ıslemcı ,Dual pros = 2 işlemci , quad pros. =4 işlemci . CEKIRDEK adedi deil :)

Ben doğru hesaplamayı yaptım. Ama o site sistemim için minumum 700Watt istedi

Yanlış hesaplıyor.
  • Forumda 8800GTS satip HD2900XT alan 5-6 kişi sayabilirim ama HD2900XT satıp 8800GTS alan tek bir kişiye bile rastlamadım henüz. Hakikaten merak ettim, kimmiş acaba?
  • 8800GTS satıp HD2900XT aldım. HD2900XT yi satıp 1gb HD2900pro aldım. Bunu satıp kasımda çıkacak yeni ATI kartı alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

8800GTS satıp HD2900XT aldım. HD2900XT yi satıp 1gb HD2900pro aldım. Bunu satıp kasımda çıkacak yeni ATI kartı alacağım.

banada alsana öğrenci adamyık
  • bende 8800gts mi satıp hd2900xt alanlardanım :D ama 2900pro çıkmış lsaydı aldığımda kesinlik 2900pro alırdım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.