Ortalama bir sistem Q6600 ve 2900XT içeren... Overclock'suz 600w. Overclock ile 750w.
Teşekkürler,
Hicks
Evet yanlış hesaplıyor. 4 aydır bu sistem OC ye rağmen sorunsuz çalışıyor.
Attention: Dual or Quad Core CPUs are Single Processors. !!!! Hicks galiba tam anlayamadı bunun ne anlama geldıgını:) ordaki menudeki Dual prossesor ve Quad prossesor yazan olay bılgısayarın ustundekı Islemcı SAYISI! dual cıft ıslemcı Quad 4 ıslemcı :)
Attention: Dual or Quad Core CPUs are Single Processors :)
sitede sorun yok , sen yanlıs anlamıssın Sıngle pros. = tek ıslemcı ,Dual pros = 2 işlemci , quad pros. =4 işlemci . CEKIRDEK adedi deil :)
quote:
Orjinalden alıntı: yoshio
Attention: Dual or Quad Core CPUs are Single Processors. !!!! Hicks galiba tam anlayamadı bunun ne anlama geldıgını:) ordaki menudeki Dual prossesor ve Quad prossesor yazan olay bılgısayarın ustundekı Islemcı SAYISI! dual cıft ıslemcı Quad 4 ıslemcı :)
Attention: Dual or Quad Core CPUs are Single Processors :)
Merhaba,
Çok haklısınız o uyarıya dikkat bile etmemişim. Hepinizden özür diliyorum.
Teşekkürler,
Hicks
özüre gerek yok :) gecenin bi yarısı yuregımı agzıma getırdın heyecan oldu nesi var iste =) tsk ederım gecenın bı yarısı yardımcı oldugun ıcın insanız iste dikkatsiz oluorz hele gecenın bı yarısı =)
quote:
Orjinalden alıntı: yoshio
sitede sorun yok , sen yanlıs anlamıssın Sıngle pros. = tek ıslemcı ,Dual pros = 2 işlemci , quad pros. =4 işlemci . CEKIRDEK adedi deil :)
Ben doğru hesaplamayı yaptım. Ama o site sistemim için minumum 700Watt istedi
Yanlış hesaplıyor.
Forumda 8800GTS satip HD2900XT alan 5-6 kişi sayabilirim ama HD2900XT satıp 8800GTS alan tek bir kişiye bile rastlamadım henüz. Hakikaten merak ettim, kimmiş acaba?
8800GTS satıp HD2900XT aldım. HD2900XT yi satıp 1gb HD2900pro aldım. Bunu satıp kasımda çıkacak yeni ATI kartı alacağım.
quote:
Orjinalden alıntı: Soultrap
8800GTS satıp HD2900XT aldım. HD2900XT yi satıp 1gb HD2900pro aldım. Bunu satıp kasımda çıkacak yeni ATI kartı alacağım.
banada alsana öğrenci adamyık
bende 8800gts mi satıp hd2900xt alanlardanım :D ama 2900pro çıkmış lsaydı aldığımda kesinlik 2900pro alırdım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme