Şimdi Ara

Ekran Kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar ekranımda eskisi gibi çözünürlüğü yakalayamıyorum normalde 1920X1080 de ekran çok güzel gözükürken şimdi çok kötü gözüküyor bu çözünürlük problemine çözüm var mı acaba yanlış driver mı yüklüyorum Ekran kartım PowerColor HD4850
    Aygıt yöneticisinde Görüntü Bağdaştırıcılarına girdiğimde donanım ATI Radeon HD 4800 Series olarak gözüküyor
    Şu driverı indirip kurmuştum yanlışmı bilemiyorum
    http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%207%20-%2064
    Bilgisayarı yeniden başlatırken mavi ekrandan sonra şöyle hata verdi Resimde görülceği üzere ;
    Not : İşletim sistemim windows 7 64 bit
     Ekran Kartı sorunu Ekran Kartı sorunu Ekran Kartı sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damnthedevil -- 14 Şubat 2014; 14:36:13 >

• damnthedevil kullanıcısına yanıt
    Yanlış driver. Eğer kart seninse kutusundan cdsi çıkması gerekir onu kurmayı dene. Eğer yoksa Powercolor'un sitesine support sayfasına gir. Orda bulabilirsin. Ben işyerinde olduğum için giremiyorum eğer sen bulamazsan akşam ben atarım.
  • En iyi sonuç Arama bölümüne ''dxdiag'' yazıp bakmanız. Karşınıza gelen ekranda Ekran sekmesini seçin ve ekran kartınızına bir bakın. Orada ATI yazıyorsa ekran kartınız ATI demektir. Çünkü ekran kartı driverını yanlış kurarsanız sanki hiç ekran kartı yokmuş gibi (yani onboard gibi) davranır bilgisayar. Sorun belki monitörünüzde olabilir.
  • driver yanlış
  • dxdiag dediğimde bunlar çıktı lütfen yardım bekliyorum
     Ekran Kartı sorunu Ekran Kartı sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: damnthedevil

dxdiag dediğimde bunlar çıktı lütfen yardım bekliyorum

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%207%20-%2064

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• indirdim ama uygun çözünürlüğü yakalayamıyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: damnthedevil

indirdim ama uygun çözünürlüğü yakalayamıyorum :(

monitör marka model nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vestel Performance24VF3021 24" led TV
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.