Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu lütfen acele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Ben bigisayarımda yeni kart aldığımdan beri bir sorun yaşıyorum ama bugün çok sıklaştı.Herhangi birşey yaparken bir anda monitördeki görüntü gidiyor.Pc kapalıykenki gibi oluyor.O sırada ekran kartının üzerindeki Overheat ışığı yanıyor ve fan çok güçlü bir şekilde çalışmaya başlıyor.Bir kaç kez test ettim bu olay olduğunda ekran kartı sıcaklığı 35derece civarında.Neden böyle oluyor.Hiç birşey yapamıyorum.Ekran kartım Sapphire Hd4850 Vapor-X ddr3 1gb.Yardımlarınızı bekliyorum.

• power supply yetmiyor olabilir .
  • 500gb hdd,sony dvd+rw,philips dvdrom,E6750 işlemci,birde o ekran kartı var.550lik power supply aldım kartla birlikte bundan dolayı mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: xccc

500gb hdd,sony dvd+rw,philips dvdrom,E6750 işlemci,birde o ekran kartı var.550lik power supply aldım kartla birlikte bundan dolayı mı acaba

Power normal koşullarda yetmesi gerekir eğer ki orjinal bir powersa tabi bunun yanında karttada bir problem olmuş olabilir kartı ilk önce farklı bir pc de denemenizi tavsiye ederim sağlıklı çalışıyorsa sonra güç kaynağına döneriz...
  • yardımlarınız için teşekürler.maalesef başka bilgisayarda deneme şansım yok.Eğer sorun karttaysa ne yapıcam yeni kart mı almalıyım.Bunun daha 1.5 yıl garantisi var.
  • sorun karttaysa garantiye yolla bi baksınlar, cevabın zaten yazdığın mesajda =)
  • olurmu canım yeni kart almak senin bi hatan yoksa aldığın yere götür garantiye yollasınlar
    bide senin pwer in markası neydi arkadaiların dediği gibi orji bi psu değilse 550 vermez o zaman psu dan da olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yardımlarınız için teşekürler.maalesef başka bilgisayarda deneme şansım yok.Eğer sorun karttaysa ne yapıcam yeni kart mı almalıyım.Bunun daha 1.5 yıl garantisi var.

Çevrenizde hiç mi bir pc yok ,garantiye vermeniz demek çok büyük bir zaman kaybı yani kartta bir sorun olup olmadığını bulmanız size baya bir zaman kazandıracaktır,arkadaşınız akrabanızın bir pc sinde ekran kartınızı denemenizi tavsiye edeceğim zor bir işlem değil kartı takıp en fazla 15 dkkanızı alacak,daha sonrada driverini yükleyeceksiniz...
  • Powersupply markası high power.Maalesef arkadaşlarımın hiç pc-ı bağlantıları yok.bilgisayları biraz eski deo yüzden deneme şansım yok.Vatancomputerden almıştım.Onlarla irtibata geçmeliyim o zaman.
  • quote:

Powersupply markası high power.Maalesef arkadaşlarımın hiç pc-ı bağlantıları yok.bilgisayları biraz eski deo yüzden deneme şansım yok.Vatancomputerden almıştım.Onlarla irtibata geçmeliyim o zaman.

Muhtemelen zaten görüntü gitmesindende anlaşıldığı gibi kartta bir problem var,sorun psuda olsaydı kasa komple kapanırdı...
  • cevaplarınız için çok teşekür ederim.O halde garanti kapsamında değişmesi için vatan computerle konuşayım bugün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.