Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu Şimdiden Teşekkürler :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar pc mi alalı 1 ay oldu yaklaşık. Ancak yaklaşık 3 gündür mouse imlecinde takılmalar, geç açılma problemleri vs görmeye başladım.Eskiden aynı oyunda aynı şartlar altında aldığım 100 fps 50 lere hatta 40 lara iner oldu ve açı değiştiğinde 1 sn süren donmalar yaşadım.tekrar edeyim bu sorunlar daha önce hiç yoktu ne donme ne fps düşüklüğü.Yani açık bir performans düşüşü oldu ve en son olarakta oyunda iken en cok fps aldığım bir bölgede gezerken pc kendi kendire res attı ve windows xp açılırken bile logo takılarak geldi.Sorunun kaynağı ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

Sistemim :

Palit 8800 gt (512 mb memory)
    İntel core 2 duo E7220
    Ocz platinium kit (1gb RAM)
    Gigabyte anakart ( modelini unttum şuan için bulabilirsem eklerim )

iyi geceler

not: başlıkta ekran kartı sorunu demiştim ama baktığımda emin olamadım sorun ısı diye düşündüm ama 55-60 arası değişen bir ısı var . Oyundada kalabalık mekanlarda bu donma yapıyor ama genel anlamda bi düşüş var tabiiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xside93 -- 4 Ağustos 2008; 23:34:07 >

• banada ısı sorunu gibi geldi
  • Sanmıyorum ısı sorunu olacağını.. Belki bir Virüs-Spyware gibi bir şey girmiş olabilir? Bir format attın mı?
  • ilgnz için teşekkürler. everest adlı programla ısılara baktığımda bir sorun göremedim hatta optimal ısıdan bile az bir ısım var :) ama virüs vb den şüpheleniyorum her ne kadar en iyi antiviriüsler ve anti spyware lerle taratmama rağmen. format atmayı düşünüyorum ancak önce biraz araştırayım en son çare format olacak tabi iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.