Şimdi Ara

ekran kartı sürücü problemi yardım edin lütfen 2 gündür uykusuzum yapamadım :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dell inspiron 5520 laptop aldım yeni win8 64 bit yükledim tüm sürücüleri yaptım herşey sorunsuz ama ekran kartım olmadı :( AMD radeon HD 7670m paylaşımsız ekran kartım var bide intel hd 4000 diye ekran kartı var. Aygıt yöneticisine girdiğimde7670m üzerinde hep ünlem var ne kadar uğraştısam sorunu halledemedim. Driver setuplarını klasöre çıkarıp ordan kendsini buldurmayı denedim olmadı kendim direk setuptan yükledim olmadı. Dxdiagda da intel hd 4000 ekran kartı görünüyor. AMD nin kendi sitesinden indirip kuruyum dedim bu driver için uyumlu ekran kartınız yok diyo dellin sitesinden indirdiğimde olmuyo ne yapıcam bi yardım edin lütfen :(

• quote:

Orijinalden alıntı: alibaba050

Arkadaşlar dell inspiron 5520 laptop aldım yeni win8 64 bit yükledim tüm sürücüleri yaptım herşey sorunsuz ama ekran kartım olmadı :( AMD radeon HD 7670m paylaşımsız ekran kartım var bide intel hd 4000 diye ekran kartı var. Aygıt yöneticisine girdiğimde7670m üzerinde hep ünlem var ne kadar uğraştısam sorunu halledemedim. Driver setuplarını klasöre çıkarıp ordan kendsini buldurmayı denedim olmadı kendim direk setuptan yükledim olmadı. Dxdiagda da intel hd 4000 ekran kartı görünüyor. AMD nin kendi sitesinden indirip kuruyum dedim bu driver için uyumlu ekran kartınız yok diyo dellin sitesinden indirdiğimde olmuyo ne yapıcam bi yardım edin lütfen :(

once inteli kurup sonra amd kurmayi denedinizmi olmazsa amd nin utility programini calistirin kendi halleder buyuk ihtimal oda olmadi slim driveri deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• slim driver kursam kendisi bulabilirmi aceba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba050

slim driver kursam kendisi bulabilirmi aceba?

buyuk ihtimal bulur ama once amd nin kendi utility programini tavsiye ederim windows update yapmakta cozum olabilir ama ne kadar gunceli bulur o muamma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.