Şimdi Ara

Ekran Kartı Sürücü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, benim sıkıntım ekran kartının sürücüsüyle ilgili... 1 yıl önce bilgisayara format attıktan sonra Anakartımın BIOS'unu, ASUS Update ile "Flash Rom" olarak yükledim. 1806'dan son sürüme; 1808'e güncelledim. Hiçbir sorun yoktu. Donanımlar gayet stabil bir biçimde çalışıyordu. Lakin bir sabah, bilgisayarı açtığımda buzzer "bip" yapmadı. Windows logosunun üzeri çizik bir şekle büründü. Her açılışta böyle başlıyor. Akabinde, ekran kartı sürücüsünü kurduktan sonra görüntü 1-2 saniye aralıklarla siyah ekran oluyor ve geri geliyor. Sürekli tekrarlıyor. Masaüstünde bir pencere açtığımda, kenarları siyah, yeşil mavi gibi renk bozuklukları oluyor. Fare işaretçisinin görüntüsüde bozuk gibi görünüyor. Görüntünün sürekli gidip gelmesiyle beraber herhangi bir şey yapamıyorum. Ekran Kartımın CD'de ki eski sürücüsünü ve son güncel sürücüyü defalarca denedim. Sonu aynı. Ama, ne zaman sürücüyü kaldırsam normale dönüyor. Bu seferde DirectX tanınmadığından oyun oynayamıyorum. Kasa içerisindeki tüm donanımları temizledim, sorun var mı diye baktım. Bileşenleri kontrol ettim. BIOS pilini çıkardım, taktım. Yazılımsal sorun olmadığını düşünüyorum. Sorun nerede sizce? Teşekkürler...

Yardım edebilecek yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nvidia GeForce -- 29 Ocak 2015; 14:36:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.