Şimdi Ara

Ekran Kartı Sürücü Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    reset atın biosa girince bakın kaç yazıyor 1805 yazıyor ise bi 10 -15 dk bios pilini çıkarın bi eski ayarına dönsün ama sen bilirsin riskide olabilir sorumluluk kabul etmiyorum sadece tavsiyedir eğer oda olmaz ise siz bi format atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cetin.

reset atın biosa girince bakın kaç yazıyor 1805 yazıyor ise bi 10 -15 dk bios pilini çıkarın bi eski ayarına dönsün ama sen bilirsin riskide olabilir sorumluluk kabul etmiyorum sadece tavsiyedir eğer oda olmaz ise siz bi format atın

Sistem bilgisinde AMIBIOS 1805 yazıyor, burası tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nvidia GeForce -- 29 Ocak 2015; 23:28:20 >
  • Nvidia GeForce N kullanıcısına yanıt
    sorun çözüldümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknoloji.Doktoru

sorun çözüldümü?

Kardeşim, bir yıl sıkıntıdan sonra sorunu çözdüm. Kasa içerisindeki buzzer'ın kablosu kopmuş. Tesadüfen gördüm. Onu lehimledim, taktım. Bilgisayar başlarken bip sesi veriyor ve Windows logosuda normale döndü. Ekran Kartı sürücüsünüde kurdum, sıkıntı çıkarmadı. Buzzer'ın bu sorunlarla ne alakası olduğunu hâlâ çözemedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia GeForce N kullanıcısına yanıt
    Neyse hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknoloji.Doktoru

Neyse hayırlı olsun

Pek hayırlı olmadı :( Düzeldi dedim, ama tekrar aynı sorun oluyor. Yeni donanım bulundu, donanımınız yüklendi, doğru çalışmayabilir diyor. Bilgisayarımın donanımlarında bir sorun olmadığından eminim. Mutlaka basit bir sıkıntı var, ama ben onu göremiyorum :(
  • Sen ASUS Update programını bir kenara at derim.Biosunun bir önceki sürümünü flasha at ve biosun içinden tekrar güncelle.Sorun muhtemelen çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertyagci

Sen ASUS Update programını bir kenara at derim.Biosunun bir önceki sürümünü flasha at ve biosun içinden tekrar güncelle.Sorun muhtemelen çözülecektir.

Kardeşim, şimdi ekran kartının sürücüsünü tekrar kaldırdım ve sürücüyü; güvenli modda kurayım dedim. Güvenli modda kurduktan sonra şu 1 saat içerisinde yine bir sıkıntı yok. Güvenli modda sürücü kurmak yararlı mı, zararlı mı onu da bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.