Şimdi Ara

Ekran kartı taktıktan sonra görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasama yeni aldığım gtx 1050 ti aero ekran kartını taktıktan sonra ekrana görüntü gelmedi biraz uğraştıktan sonra görüntü geldi ekran kartı tanımlandı driverları yükledim fakat sonra tekrar görüntü gelmemeye başladı ve ekran kartında cızırtı var baya yüksek sesli cızırtı yardımcı olursanız sevinirim

• Ramleri çıkar bios pilin çıkar sonra ramleri tak bios pilini tak hdmi kablosunuda tüm kabloları çıkar sadece güç kablosu kalsın pcyi aç 30sn bekle hdmi kablosunu tak görüntü gelmezse ramin tekini çıkar sonra tekrar dene hdmi pc açıldıktan 30 sn sonra takman lazım sadece güç kablosu takılı olsun.

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Hocam denedim fakat olmadı şöyle bir şey de var ekran kartı takılıyken on board dan görüntü alabiliyorum. Dün görüntü geldi fakat oyunlara girdikten sonra windows plug off sesi gelip görüntü yine gidiyordu bugün komple görüntü gelmiyor
  • Ekran kartı takılıyken onboarddan görüntü alabiliyorsanız ekran kartınız yüksek ihtimal bozuktur.

Siz yinede biosta vga seçmeye yarayan menü var mı bakın. Ve aldığınız yerle görüşün.

• gercekbeko G kullanıcısına yanıt
    Onu aradım fakat bulamadım pci expres ayarını
  • Hdmi çıkışında da sorun olabilir ekran akrtının vga ve display çıkışlarıda denenmeli ama bios default şekildeyekn sadece güç kablosu bağlıyken pc açılacak sonra görüntü kablosu bağlanacak.

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler yardımlar için sorun beklemediğim bir şekilde power supply da imiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.