Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arizonadan bu ay sonunda ekran kartı getirtme şansım var sizce evga mı tercih ediym garanti kapsamı daha iyi ve türkiyede geçerliliği de var herhalde.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verirse çok iyi olur.970alıcaktım fakat coolwhine sorunu benı karttan soguttu 960 da o sorun yok dediler onuında belleği iyi değil ti versiyonun beklıycektım fakat elıme fırsat gecmısken 960 alıym dıyorum ne dersınız konu ıcınde konu oldu. Herneyse yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar 20 günüm kaldı.

• Daha bu sabah forumda okudum arkadasin biri Evga ssc gtx 960 almis ve cw varmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gtx 970 i imzadaki sistem için mi alacaktınız? yani öyleyse iyiki almamışsınız. baya bir darboğaz yaşardınız.

hocam bence ya gtx 760 ya r9 270X ya da r9 280 tercih edin. r9 280 için biraz oc yapmanız gerekecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugues de Payen -- 7 Şubat 2015; 3:43:16 >
  • imzadaki sisteme takıcam ama onu dert etmeyın işlşemci değişicek artı 4 gb aymı ramden takıcam darboğaz sıkıntısı yasamıycam bu coolwhine sıkıntısı ıyıce kafamı bozmaya başladı ne yapsam acaba ekran kartı markalarından türkiyede garanti geçerliliği olan başka marka varmı bildiğiniz
  • hocam şu sıralar 960 alınmaz,fiyatının düşmesini bekleyin
  • desparados_532 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ya ben anlatamadım yada siz anlamadınız. zaten kartı 200 dolara alıcam daha ne kadar inmesini beklıyım abd pıyasası burası gbı degılkı bı ust seri çıkmadan indirim olmuyo genelde.cool whine sorunu kafamı kuırcalıyo amd cephesine yönelicem bu gidişle
  • Yapma be hocam ya bende dusunuyordum 960

• R9 290x aldırın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Joel Zimmerman

Yapma be hocam ya bende dusunuyordum 960

Maalesef öyleymiş ama kartın sahibi az var demiş.

http://forum.donanimhaber.com/m_102430961/f_/key_960//tm.htm#102430961
  • bütcem yurt dışına göre en fazla 250 dolar hala konunun asıl açılış amacı hakkında yorum alamadım ne yazıkki neden konu hep farklı taraflara sapıyo anlamıyorum garantı gecerlılıgı konusunda bılgısı tecrubesı olan arkadaslar dedım ama farklı yorum lar aldım anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g3zgin_1903 -- 9 Şubat 2015; 1:15:34 >
  • Acaba 6100 darbogaz yapar mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Joel Zimmerman

Acaba 6100 darbogaz yapar mi

Bilemicem hocam
  • alakasız yorumlara karşı kayıtsız kalıcam koskoca forumda yokmu arkadaş bilgi vericek birisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.