Şimdi Ara

ekran kartı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu kartların arasında ne fark var?

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_36941_SAPPHIRE_Radeon_HD6970__2GB__GDDR5__256Bit__Ekran_Karti_11187-00-40R.html

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_36631_SAPPHIRE_Radeon_HD6970_BFBC2_Vietnam_Game_Edition__2_GB__GDDR5__256_Bit__Ekran_Karti.html

bir de 6950 alsam 6970' e göre çok mu düşük kalır.

linkleri ekleyemedim kusura bakmayın direk yapıştırarak koymak zorun kaldım.

• incelemek istediğin kartın sonuna reviews yaz. testleri gör, fikir edin..
  • tşk ederim ama ben tecrübeli üstadların yorumlarını bekliyorum. sonuçta test sonuçlarını değerlendirmekte bir tecrübe işi.
  • +1 6950
  • hd6970 ve gtx570 gibi kartlar şu an hd6950 ve gtx560 ti oc gibi kartlar varken alınabilir bir mantık düzeyinde değiller. Aradaki fiyat farkına performans farkı değmez. Oc ile bu fark kapatılabilir. 1gb hd6950 size hertürlü yeterli gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

hd6970 ve gtx570 gibi kartlar şu an hd6950 ve gtx560 ti oc gibi kartlar varken alınabilir bir mantık düzeyinde değiller. Aradaki fiyat farkına performans farkı değmez. Oc ile bu fark kapatılabilir. 1gb hd6950 size hertürlü yeterli gelir.

+1
  • peki hangi kart olursa olsun 1 ile 2 gb arasında performans olarak hiç mi fark yok? eğer öyleyse neden 2 gb lik üretiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı TAVSİYE
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • grafik kartlarda ram yüksek çözünürlükler söz konusu olduğunda (birden fazla monitör bağlama vb) faydası oluyor... Mesela son HD6990 GTX 590 karşılaştırmalarında yüksek çözünürlüklerde 6990 önde 4gb ram'ın nimetlerinden faydalanıyor... şimdilik çoğu oyunda HD çözünürlükte (1920x1080) 1 gb yeterli olur... şahsen alacak olsam biraz da ileri de çıkacak oyunların fazla ram isteme ihtimali için 2 gb'lık 6950'yi düşünürdüm...
    (gerçi oyunlar konsollardan pcye çevrildiği sürece 1 gb yetmemesi gibi bir durum olması zor ya neyse)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.