incelemek istediğin kartın sonuna reviews yaz. testleri gör, fikir edin..
tşk ederim ama ben tecrübeli üstadların yorumlarını bekliyorum. sonuçta test sonuçlarını değerlendirmekte bir tecrübe işi.
+1 6950
hd6970 ve gtx570 gibi kartlar şu an hd6950 ve gtx560 ti oc gibi kartlar varken alınabilir bir mantık düzeyinde değiller. Aradaki fiyat farkına performans farkı değmez. Oc ile bu fark kapatılabilir. 1gb hd6950 size hertürlü yeterli gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
hd6970 ve gtx570 gibi kartlar şu an hd6950 ve gtx560 ti oc gibi kartlar varken alınabilir bir mantık düzeyinde değiller. Aradaki fiyat farkına performans farkı değmez. Oc ile bu fark kapatılabilir. 1gb hd6950 size hertürlü yeterli gelir.
+1
peki hangi kart olursa olsun 1 ile 2 gb arasında performans olarak hiç mi fark yok? eğer öyleyse neden 2 gb lik üretiliyor.
grafik kartlarda ram yüksek çözünürlükler söz konusu olduğunda (birden fazla monitör bağlama vb) faydası oluyor... Mesela son HD6990 GTX 590 karşılaştırmalarında yüksek çözünürlüklerde 6990 önde 4gb ram'ın nimetlerinden faydalanıyor... şimdilik çoğu oyunda HD çözünürlükte (1920x1080) 1 gb yeterli olur... şahsen alacak olsam biraz da ileri de çıkacak oyunların fazla ram isteme ihtimali için 2 gb'lık 6950'yi düşünürdüm... (gerçi oyunlar konsollardan pcye çevrildiği sürece 1 gb yetmemesi gibi bir durum olması zor ya neyse)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme