Şimdi Ara

ekran kartı tavsiye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alperen0024

quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

Rica ederim

KARDEŞİM SON BİR SORUM
    MSİ Bellek Hızı: 4400MHz / Çekirdek Hızı: 860MHz

ASUS Bellek Hızı 4000/790MHz Çekirdek Hızı

XFX Bellek Hızı 4000/775 ÇEKİRDEK HIZI

SAPPHIRE Bellek Hızı 4000/775 ÇEKİRDEK HIZI

XFX BLACK EDİTİON : Bellek hızı 4400/çekirdek hızı 820 fiyatı asus ile aynı

burda da tavsiyeye ihtiyacm olacak:))

Bunlara çok takılma performansta gözle görülür artış sağlamıyor. Ayrıca Asus'a hız aşırtıp bu değerlerin üzerine çıkabilirsin, soğutucusu orada iş yapıyor zaten.

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim

KARDEŞİM SON BİR SORUM
    MSİ Bellek Hızı: 4400MHz / Çekirdek Hızı: 860MHz

ASUS Bellek Hızı 4000/790MHz Çekirdek Hızı

XFX Bellek Hızı 4000/775 ÇEKİRDEK HIZI

SAPPHIRE Bellek Hızı 4000/775 ÇEKİRDEK HIZI

XFX BLACK EDİTİON : Bellek hızı 4400/çekirdek hızı 820 fiyatı asus ile aynı

burda da tavsiyeye ihtiyacm olacak:))

Bunlara çok takılma performansta gözle görülür artış sağlamıyor. Ayrıca Asus'a hız aşırtıp bu değerlerin üzerine çıkabilirsin, soğutucusu orada iş yapıyor zaten.

üstadım millet bizim konuştugumuz bazı konulşarı tam 1 yıl önce bugun konuşmuşlar:)))
    http://forum.donanimhaber.com/m_48101496/tm.htm

• Bu forumda konuşulmayan bir şey var mı acaba
  • quote:

Bu forumda konuşulmayan bir şey var mı acaba

zannetmiyorum ben daha için 3d led tv,sony ericsson xperia neo telefon vs içinde baya konuşmuştum baya okumuştum:))
  • quote:

Bu forumda konuşulmayan bir şey var mı acaba

ya dostum bu kartta 2010 da çıkmış bikısmı memnun değil alanların en iyi si ben salıya kadar bekleyeyim. vatan bilgisayarda zaten her haftasonu indirim var olmazsa odan alırım.ama 6850 nin 2. elini 200 tl nin altında bulursam alırım.yoksa kalsın şimdilik.:))
    ama bişey daha var benim ilk ekran karttık asus eax550(sıfır) idi sonra geforce 8500 gt 1gb kullandım.şunu söyleyeyimki nvidia ya hayran kaldım.:)))nvidia nerdeyse her ay driver çıkartıyor.atinin ise driverlarını bulmak ölümdü neredeyse:))nvidia msn e mesaj yolluyor senin bu kartın driveri çıktı diye:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen0024 -- 23 Mart 2012; 16:56:52 >
  • arkadaşlar benimde aynı ayarlarda bir sistemim var q6600 2.4 ghz 4gb crosair 1066 mhz dual kit 650w asus power 8800 gt ekran kartı bende bu ekran kartını değişmeyi düşünüyorum gtx 560ti ilgimi çekiyor sizlerinde düşüncelerini almak isterim btfld3 sorunsuz oynamak istiyorum şimdilik sistem yenilemeyi düşünmüyorum 42 led 3d tv alacağım için bütçem yenilemeye yetmiyor bu tv ile bu ekran kartı ve sistem nasıl bir performans alabilirim biraz daha idare etmesini istiyorum sonra değiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yada farklı bir önerileriniz varmı ekran kartı olarak sizlerinde düşüncelerini almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar0606

arkadaşlar benimde aynı ayarlarda bir sistemim var q6600 2.4 ghz 4gb crosair 1066 mhz dual kit 650w asus power 8800 gt ekran kartı bende bu ekran kartını değişmeyi düşünüyorum gtx 560ti ilgimi çekiyor sizlerinde düşüncelerini almak isterim btfld3 sorunsuz oynamak istiyorum şimdilik sistem yenilemeyi düşünmüyorum 42 led 3d tv alacağım için bütçem yenilemeye yetmiyor bu tv ile bu ekran kartı ve sistem nasıl bir performans alabilirim biraz daha idare etmesini istiyorum sonra değiş

560ti daha güzel bir kart ama fiyatıda öyle:))
  • quote:

quote:

arkadaşlar benimde aynı ayarlarda bir sistemim var q6600 2.4 ghz 4gb crosair 1066 mhz dual kit 650w asus power 8800 gt ekran kartı bende bu ekran kartını değişmeyi düşünüyorum gtx 560ti ilgimi çekiyor sizlerinde düşüncelerini almak isterim btfld3 sorunsuz oynamak istiyorum şimdilik sistem yenilemeyi düşünmüyorum 42 led 3d tv alacağım için bütçem yenilemeye yetmiyor bu tv ile bu ekran kartı ve sistem nasıl bir performans alabilirim biraz daha idare etmesini istiyorum sonra değiş

bu arada alakasız bir soru ama 42 3d len tv alacam demişsin hangi marka ve model üzerinde karar kıldın?

• quote:

quote:

quote:

bu arada alakasız bir soru ama 42 3d len tv alacam demişsin hangi marka ve model üzerinde karar kıldın?

Uzun bir araştırmadan sonra 42lw5590 almaya karar verdim 3d performansı lgde daha üstün olduğu için ıstanbul bilişim de var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uzun bir araştırmadan sonra 42lw5590 almaya karar verdim 3d performansı lgde daha üstün olduğu için ıstanbul bilişim de var

kardeşim 3d lg de üstün dersen yanılırsın.lg pasif gözlük kullanıyor.3d de çözünürlüğü 540p ye düşüyor.aktif gözlük kullanan panellerde ise 3d çözünürlüğü 1080 p bilgin olsun.forum donanında birsürü konu var 3d tv ile ilgili.

• shappire hd6950 (modlanabilen) aldım hayırlı uğurlu olsun.375 tl ye aldım.
  • söylediğini araştıracağım teşekkür ederim uyardığın için senin aldığın ekran kartını bende düşünüyorum özellikle btfld3 performansını paylaşırsan sevinirim

• quote:

söylediğini araştıracağım teşekkür ederim uyardığın için senin aldığın ekran kartını bende düşünüyorum özellikle btfld3 performansını paylaşırsan sevinirim

tamam dostum salı günü elimde olur kart
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.