Şimdi Ara

Ekran Kartı tavsiye edin bana plz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ama kevin-romeo overlock suz hallerıyle ılgılı oldugunu soyluyor. Ayrıca ben overlock yapmayı dusunmuyorum ve 9800pro lar overlock oldugu zaman 9800pro xt duzeyıne gelebılıyor... Benım belırledıgım fıyat aralıgında overlock suz en ıyısı 9800 pro dur. Sanırım bunda hepımız hem fıkırız. Zaten gerısı benı ılgılendırmıyolar. Teşekkürler...
  • 175-180$+kdv civarı palit 6600gt yok muydu?Eğer bu fiyatta bulursan 6600gt al.9800pro eskidi sonra pişman olursun.Yeni oyunlar gf6 serisinin desteklediği yeni teknolojileri kullanabiliyorlar (bf 2 gibi) (sm3.0 falan değil) .Bu yüzden 9800pro ile 6600gt arasında daha yüksek farklar oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

175-180$+kdv civarı palit 6600gt yok muydu?Eğer bu fiyatta bulursan 6600gt al.9800pro eskidi sonra pişman olursun.Yeni oyunlar gf6 serisinin desteklediği yeni teknolojileri kullanabiliyorlar (bf 2 gibi) (sm3.0 falan değil) .Bu yüzden 9800pro ile 6600gt arasında daha yüksek farklar oluyor.

iyide o pcı express deilmi? Benim anakart desteklemiyor o ekran kartlarını!!!
  • pardon geforce 6600 gt agp 8x varmıs ama fıyatından emın deilim. Ama 200-300 ytl arası agp 8x destekleyen 6600gt alabilecegim bir sirket söyleyebilir misiniz? Link verirseniz daha makbule geçer. Teşekkürler...
  • http://www.eksenbilgisayar.com/default.php?cPath=1_4&sort=5a&stokf=&onlist=&faf=&altff=&ustff=&filter_id=342

Bu linkte sanırım var palit 6600 gt ama stokta kalmamıs. Stoklu olan bı yer bılıyorsanız soyleyebılır mısınız???
  • Acapunco@
    www.penta.com.tr
    Arayip sor burda kesin vardir...Ayrica eksende getirtir hemen merak etme sen alacaksan 6600Gt al.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.