Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yazdıgım gibi bütcem 550TL belki cok iyiyse kart 600 olur.Aslında ben GTX serisinide çok beğeniyorum oyunlarda ki performansları gayet güzel.Ama kullanmıs kisilerden yada farklı markalar kullananlardanda tavsiyeler duymak isterim şöyle 2-3 sene idaere etsin mümkünse önerdikleriniz

Sistem;
    i5 3470 3.2-3.6 ghz
    Nvdia 9800 GT 256BT 1GB
    AnakarT Gigabyte GA-B75M-D3V
    Ram:kingston 4GB HyperX
    XIGMATEK TAURO SERİSİ 80+ bronze 600W Power
    500GB WD HDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murowski -- 20 Ekim 2013; 9:44:11 >

• sana tavsiyem gtx serisi değilde radeon serisine yönelmen ben powercolor 7850 pcs+ 2gb 256bit kullanıyorum gayet memnunum yetiyomu diye sorarsan şuana kadar oynadığım tüm oyunları ultrada çalıştırdım bf3 MW3 Hitman5 Assasin's creed 3 gta4 fln hepsini ultra ayarlarda oynadım 4-5 sene daha gidiceğini tahmin ediyorum o kadar hızılı teknoloji gelişmiyo 435 liraya satılıyor vatanda tabi senin bütcen daha iyi arada dağlar kadar fark olmasada 7870 pcs+ 2gb 256 bit bütcene uygun görünüyor intel tarafı çok pahalı bu kartın eş değeri yani aynısı 200 300 lira fazlaya satılıyo oda en az fark la oyüzden amd almanı tercih ederim tabi aynı şeye sadece marka farkı var diye 200 300 lira öderim diyosan senin bileceğin iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.CoNviCT

sana tavsiyem gtx serisi değilde radeon serisine yönelmen ben powercolor 7850 pcs+ 2gb 256bit kullanıyorum gayet memnunum yetiyomu diye sorarsan şuana kadar oynadığım tüm oyunları ultrada çalıştırdım bf3 MW3 Hitman5 Assasin's creed 3 gta4 fln hepsini ultra ayarlarda oynadım 4-5 sene daha gidiceğini tahmin ediyorum o kadar hızılı teknoloji gelişmiyo 435 liraya satılıyor vatanda tabi senin bütcen daha iyi arada dağlar kadar fark olmasada 7870 pcs+ 2gb 256 bit bütcene uygun görünüyor intel tarafı çok pahalı bu kartın eş değeri yani aynısı 200 300 lira fazlaya satılıyo oda en az fark la oyüzden amd almanı tercih ederim tabi aynı şeye sadece marka farkı var diye 200 300 lira öderim diyosan senin bileceğin iş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.