ARKADAŞLAR RADEON 8500 KARTIMI EMEKLİ ETMEK İSTİYORUM. GERÇİ ZATEN ZAMANI DOLDU DA.. BUNUN YERİNE FAZLA PAHALIYA KAÇMADAN 9800 PRO ALAYIM DİYORUM.SİZİN ÖNERİLERİNİZ NELERDİR??
SAYGILAR
9800 pro da aslında iyi bir kart ama bence bu saatten sonra en az düz bir 6600 almaya çalış. tabi ki 6600gt alırsan çok daha iyi olur. çünkü 9*** serisi artık çok eskidi, yeni teknoloji kullanan 6*** serisinden bir ekran kartı almak bence daha akıllıca
bencede 6600 serisi bir kart daha iyi olur
ASLINDA HAKLISIN AMA FİYAT AÇISINDAN FAZLAYA KAÇAMIYORUM.
210$+KDV ortalamasında kadıkoyde kredi kartına 6 taksit yapıyorlar bu fiyata
TAVSİYEN VE İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. AMA BEN SIKI Bİ ATİ FANATİĞİYİM.HEP BU YÖNDE DÜŞÜNÜYORUM ACABA 9800PRO İLE 6600GT ARASINDA PERFORMANS AÇISINDAN NE GİBİ FARKLAR VAR. BUNU ARAŞTIRMAK LAZIM.
9800pro ile 6600Gt arasında fark çok 6600gt çok önde
bi kere nesil farkı var shader model farkı var, hdr farkı var, direct x farkı var vs vs vs......
quote:
Orjinalden alıntı: senoldursun
TAVSİYEN VE İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. AMA BEN SIKI Bİ ATİ FANATİĞİYİM.HEP BU YÖNDE DÜŞÜNÜYORUM ACABA 9800PRO İLE 6600GT ARASINDA PERFORMANS AÇISINDAN NE GİBİ FARKLAR VAR. BUNU ARAŞTIRMAK LAZIM.
SAOL.
arkadasım 6600gt serisinden bi kart istersen asusunkini al pahalıdır ama iyi dayanır eer ben atiden vaz gecmem dersen 9800 al ama 6600gt al sonra gelip bize teskkr edersin
seçim yapıldı. herkese ilgisi için teşekkür ederim.
KArdeş sen o sisteme boşuna 6600GT felan alma zaten gerçek gücünü işlemcin yüzünden göremiyeceksin Bence 2.elden 9700 veya 9500 ile devam et
quote:
Orjinalden alıntı: ShaRLooT
KArdeş sen o sisteme boşuna 6600GT felan alma zaten gerçek gücünü işlemcin yüzünden göremiyeceksin Bence 2.elden 9700 veya 9500 ile devam et
kardeş 9800pro ile işi bağladım. yakında geliyoo dedimya ati fanatiğiyim ati olsun çamurdan olsun