Merhaba arkadaşlar, onboard ekran kartı artık ihtiyaçlarımı karşılayamaz duruma geldi. Harici ekran kartı almak istiyorum, ancak bilinçsizce rastgele birşey alıp, sistem ile uyuşmayacak ekran kartı almak istemiyorum. Bu yüzden sizin bilginize ihtiyacım var.
Harici ekran kartını taktığımda onboard ekran kartını biostan pasif etmem gerekir mi? Yoksa harici ekran kartını slota takınca otomatik olarak onboard pasif olur mu?
Bu sisteme uygun orta seviye ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Bütçe: 200 TL
Sistem Bilgisi:
gt630 veya hd6570 olabilir
arkadaşlar siteye yeni üye oldugum icin konu acamıyorum burası uygun geldigi icin sorunumu buraya yazmayı uygun gordum özür dileyerek başlıyorum. ekran kartı driver kurmak icin internette yaklasık olarak 40 tane driver indirdim kurdum hataları asa asa gene bir yerde tıkandım [kurulum varolan donanımınız veya işletim sisteminizle ilgili bir sürücü bulamadı.Kurulum şimdi kapanacaktır.] bu sorunu nasıl asabilicegim konusunda bir fikri olan varsa yardım etsin lütfen.bir diger sorun ise internetten video izlerken 6-7 sn de bir takılıo eger ben mause ile mudahale etmezsem kesnlikle ilerlemiyor mause ile ilertikten 6-7 sn sonra olay tekrarlanıyor acaba bu sorundan nasıl kurtulabilirim simdiden herkese cok tesekkur ederim ayrıca yaptıgımdan dolayı özür dilerim.
Craft yeni bir konu acarak lutfen sorununuzu yaziniz.
güzel kardeşim konu acamadıgım icin burya yazdım gercekten cok özür dilerim fakat 13 gundur bilgisayarı adam edemedim tekrardan özür dilerim
Selam Sisteminize ve büçenize uygun ekran kartları aşağıdakiler olabilir. Bunlardan 200 TL olanlardan da var ama MSI 2 GB RAM olanını tercihetmenizi tavsiye ederim. Hayırlısı olsun ve klay gelsin..