Şimdi Ara

EKRAN KARTI TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle forumdaki tüm arkadaşlara merhaba, Sistemim İntel Pentium 4 3.0Ghz işlemci, Asus P5P800S Anakart, 2x512MB Kingston DDR400 Ram, 60GB harddisk, Asus Ge Force FX5200 128MB ekran kartı ve optik okuyucu olarakta LG DVDRW ve LG CD Room var, ayrıca Aver media Tv kartı takılı. Soruma gelince en kötü dos oyunlarında ve diğer oyunlarda CPU çok ısınıyor ve fan sesinden başıma ağrılar giriyor. Fan devir hızı 4500-5000 sıcaklık ise 73-76 derece oluyor ve asus probe sürekli alarm veriyor. Sebebi ekran kartı olabilir mi? yada bu sisteme 70-80 USD'lik nasıl bir ekran kartı tavsiye edersiniz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Fanların sorunlu çalışıyor olabilir..
  • birincisi o stok fansa o devırlerde çalışmaması lazım 5000çok fazla neyse sen once fanının sogutucu yapraklarının aralarını bır temızle işlemcı sıcaklıgın çok yuksek muhtemelen işlemcı fanın çok tozlu yada macunun artık bıtmiş yenıleyerek sorundan kurtulabılırsın ayrıca stok fan çok seslı çalışır kalıtelı bır fan la degıstırmenı onerırım.. ekran kartının o kadar etkısı olacagını sanmıyorum o yuzden ilk işlemcı fanından basla ekran kartı fanınıda gercı birişe yaradıgını sanmam o fanında onuda bır temızle bakalım neolacak durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.