Bildirim
Ekran Kartı tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
125 w işlemcin çekse ? 12 v kanalından 250 ve üstü watt veren bir güç kaynağın yeterli olcaktır. 66Watt ekran kartı zaten yanılmıyorsam,ama markalara göre güç tüketimi farklı olabilir.Mesela Msı ile asus gtx 750 nin güç tüketimi farklı olabilir.Nvida sitesinde min 300w ibaresi ve kart kutusunda 400w psu ibaresini görebilirsin. Kafan karışmasın bu durumda,özetle 350w psu rahatlıkla yeticektir. -
Psunun 12 v 350w yazan etiketini çekip bir ss at bakalım. Yetmemesi muhtemel dandik psu ise -
Psu dandik olması lazım hd6800serisi ekran kartı vardı zaten, acil ekran kartı almamdalazım kararım yok akşam resmi atarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
psu dandikse 6850 karti nasil kaldirdi ben 6850'yi 400w'ta kullandim diye hava atiyordum 350w diyorsun?fsp filan olmasin?6850'yi niye cikariyorsun ki 750 ti hani pek fark goremezsin ama dedigin gibiyse 6850 kullandiysan 750 ti hayli hayli calisir. -
Hd6850ekrab kartını kırdım sinirden psu da değişimem lazım anladıgım kadarla peki 750ti den başka ekran kartı almam lazım mı yoksa yeterlimi aisteme 500w psu alcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X