Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_117619643//tm.htm

Ekteki iletide ekran kartımın hakkın rahmetine kavuştuğunu öğrendim. 1000TL kadar bütçe ayırabilirim. Üstteki gönderi linkindeki detaylarda bilgisayar özelliklerimi görebilirsiniz. HAF 912 kasa var 750 w Bronze Cooler Master PSU vardır

• İşlemci nedir onboard ekran kartı varsa bu ay sonuna kadar bekle yeterli bir işlemcin varsa rx480 alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

İşlemci nedir onboard ekran kartı varsa bu ay sonuna kadar bekle yeterli bir işlemcin varsa rx480 alırsın.

+1
  • Onboard vardır heralde çünkü üstünde hdmi çıkışı var. İşlemci i5 2500K hocam.
  • timucin670 T kullanıcısına yanıt
    Var var beklemen mantıklı 1000 tl altına alınacak en mantıklı kart şu an rx 480 olarak görünüyor.
  • Anakar ve işlemci uyumu ile ilgili bi sıkıntı çekmem değil mi? 750W Güç Kaynağıda heralde yeterli olur? @Nerd Miner
    Anakart sıkıntı çıkarmaz.

işlemcide kolay kolay darboğaz yapacak işlemci değil. O işlemci çok iyi overclock olur.

Güç fazla fazla yeterli gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Var var beklemen mantıklı 1000 tl altına alınacak en mantıklı kart şu an rx 480 olarak görünüyor.

Tekrar merhaba RX480 çıktı. 1000TL üzerinde bir fiyat ile. 700 lira civarında tavsiye edebileceğiniz bir ekran kartı var mıdır? RX 480 şuan için ciddi olarak fazla gelir. Zaten akşamları 2-3 saat oynayabiliyorum. Pahalı bir yatırım olacağını düşünüyorum.
  • Hocam açıkçası ben RX 470 i 480 den daha F/p olarak görüyorum. Ama beklemişsin okadar bir daha bekler misin bilemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

Hocam açıkçası ben RX 470 i 480 den daha F/p olarak görüyorum. Ama beklemişsin okadar bir daha bekler misin bilemem

Doğrudur hocam beklemekte sıkıntı yok ama sizde hak verirsiniz ki çıkacağı fiyat yine yüksek olur gibime geliyor. Sizce tahmini fiyat aralığı ve çıkış tarihi aralığı ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: timucin670

quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

Hocam açıkçası ben RX 470 i 480 den daha F/p olarak görüyorum. Ama beklemişsin okadar bir daha bekler misin bilemem

Doğrudur hocam beklemekte sıkıntı yok ama sizde hak verirsiniz ki çıkacağı fiyat yine yüksek olur gibime geliyor. Sizce tahmini fiyat aralığı ve çıkış tarihi aralığı ne olur?

Hocam bildiğim kadarıyla rx 460 için 400-450 tl arası fiyat bilgisi vardı ve
    Rx 470 - 700-750 tl Olacaktır hocam, kesinlikle 480 le arasındaki fiyat farkına kıyasla kesinlikle daha fp bir kart olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çikizen -- 24 Temmuz 2016; 21:49:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bizim ülkede fiyatlandırma kötü normalde kartın 4 gb versiyonu 199 dolar 249 dolarda 8 gb versiyonu (şimdi gerçi 2 sine de stok yok ama bu fiyata satıldı)

Şu an sıfır olarak o parayı verebileceğin hakedecek kart benim gözümde yok bu yüzden

1 ci seçenek 2 ele alınık 970 ilanı açmanda fayda var.

Yine daha az bir para vererek 2 ci el r9 380 4gb alınabilir.

daha bekle demeye niyetim yok rx 470 falan belliki bunlar geçiktirecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Temmuz 2016; 23:01:22 >
  • quote:

Bizim ülkede fiyatlandırma kötü normalde kartın 4 gb versiyonu 199 dolar 249 dolarda 8 gb versiyonu (şimdi gerçi 2 sine de stok yok ama bu fiyata satıldı)

Şu an sıfır olarak o parayı verebileceğin hakedecek kart benim gözümde yok bu yüzden

1 ci seçenek 2 ele alınık 970 ilanı açmanda fayda var.

Yine daha az bir para vererek 2 ci el r9 380 4gb alınabilir.

daha bekle demeye niyetim yok rx 470 falan belliki bunlar geçiktirecekler.

Hocam peki sıfır olarak tavsiyeniz ne olur. Mutlaka bütçeyi şuna zorlayıp bunu almanızda almanızda fayda var diyeceğiniz üründe olabilir.
    sorunda burada zaten rx 480 veya 1060 dışında yok malesef öyle bir geldiler ki piyasadaki kartların çoğunu devre dışı bıraktılar.
  • Merhaba 10 yıllık eski bir sistem var elimde.(asus p5ldse2 945p anakart,400 watt markalı psu, 4 gb ddr2 ram,samsung 1440*900 (56-75 Hz) ekran, creavite ses kartı) sizden ricam bu sisteme takılabilecek en üst seviyede sıfır veya 2 el ekran kartı tavsiye eder misiniz? Emeğiniz ve ilginiz için şimdiden teşekkürler ederim.

• quote:

sorunda burada zaten rx 480 veya 1060 dışında yok malesef öyle bir geldiler ki piyasadaki kartların çoğunu devre dışı bıraktılar.

Arkadaşlar bekledik fiyatlar beklediğim gibi çıkmadı. Bütçemden dolayı GTX 960 2gb modelini alayım diyorum 660TL civarında. Varsa çok yakın fiyatlarda tavsiye lütfen haberdar edin. Teşekkürler
    Bu devirde 2gb karta para verilmez ama Vatanda 380 2gb daha uygun bari onu alda zararin az olsun

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    4 gb ne tavsiye ediceksin peki gtx 960'ın 4 gb modeli mi
    Hayir 960 4gb zaten 800 900 civari o fiyat aralignda da rx470 var

https://www.webdenal.com/sapphire-rx-470-nitro_908748.html

Mutlaka stok sorun ama stokta yoksa bile 4gb 960 almayi hakli cikarmaz bu is boyle 960 in sifir fiyati altina haril haril 970 satiliyor 2 ci elde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 13 Ağustos 2016; 12:11:18 >
  • Öncelikle hepinize iyi yıllar. Bu ekran kartı işini sonlamak istiyorum artık. 470x e ne diyorsunuz verebileceğim bütçe içinde. Eğer 470x al derseniz hangi markadan alayım msi asus gibi?

Sistemim buradadır
    https://drive.google.com/open?id=0B4o2_aNljUmwNk9hWFN3T3NMVjQ

Bide bu ekran kartı sistemi darboğaz eder mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler 👍

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.