Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ekran kartımı yükseltmek istiyorum şu an elimde Afox H55 MA3 1156 Pin LGA soket I5 5600 3.20 ghz işlemci 8 gb ddr 3 ram nvidia 9800 GT ddr3 1 gb sistemim var bu sisteme uygun ekran kartı tavsiyesi istiyorum Ben kendim araştırdım MSI RX 460 aldım ama kart uymadı bu kartı elimden çıkarıp sistemime uygun bir ekran kartı arıyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

• RX460 neden uymadı, güç kaynağınız mı yeterli değil?
  • 450 w psu var ama galiba pci slotundan yeterli gücü alamıyor diye düşündüm
  • Anakart çok eski anakartı yenilemem lazım onu yenilersem işlemcide yenilencek o kadar bütçem yok bu sisteme uygun orta düzey eski serilerden bir kart arıyorum en azından 9800 GT den iyi bir kart😁
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonephis

450 w psu var ama galiba pci slotundan yeterli gücü alamıyor diye düşündüm
    Markası nedir psu'nun, ekran kartının harici güç girişi yok o zaman.(rx460'ların bazılarında var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 4 Aralık 2018; 13:30:22 >
  • Frisby diye bi marka dandik
  • EPICA kullanıcısına yanıt
    Markası Frisby ekran kartında güç girişi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anakartın pci-express slotu arızalı değilse, yeterli güç gelmiyor demektir o zaman.
    Ekran kartının yanında bir de güç kaynağı almanız gerekebilir bu durumda.
    Bütçe olarak ne kadar ayırdınız?
  • Ama 9800 GT kusursuz çalışıyor onda güç girişi var elimdeki RX 460 kaça satabilirsem o kadar bütçem olacak
  • rx460'ın sorunsuz olduğunu kabul edersek, anakartınız, pci express slotuna yeterli gücü gönderemiyor sonucunu çıkarıyorum buradan. Farklı bir güç kaynağı ile deneme imkanınız varsa bir de onunla deneyin.
  • EPICA kullanıcısına yanıt
    Malesef yok 😞
  • Evet sorun an itibari ile çözülmüş durumda zotac nvidia gtx 1050 ti ile sistemim kusursuz çalışıyor önerileriniz için teşekkürler konu kapanmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.