Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, uzun süredir bilgisayar için bir upgrade yapmayı düşünüyordum. Elimde Xbox One X var, yeni ve güçlü grafik isteyen oyunları bu cihaz ile oynarım diye düşünüyorum. Lakin ucuz fiyatla iyi grafik ve fps veren bir sistem yükseltmesi yapabilirsem asla hayır demem.
    Sistemim:
    Monitör ViewSonic VA2212a-LED
    Anakart Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0
    İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-3330 CPU @ 3.00GHz, 3001 Mhz, 4 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
    Ekran kartı ATI Radeon HD 3470
    8 GB RAM
    256 ve 220 gb olmak üzere 2 adet harddisk
    400 W Psu Tx Powermax
    Bu sisteme bir SSD kesinlikle alacağım. Bunun haricinde ekran kartı takmaya değer mi? Elimdeki ekran kartı çok güçsüz ve en basit oyunlarda bile insanı sinir hastası ediyor. Gtx750ti ve Gtx1050ti düşündüm ekran kartı olarak. AMD tarafındaki ekran kartlarını hiç bilmiyorum onları da düşünebilirim. Bu kartlarla darboğaz yaşamayacağımı düşünüyorum ama sizlerin görüşlerini almak isterim. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bibihisa -- 26 Mart 2020; 17:31:16 >

• 1050ti çok çöp bir kart AMD RX570'e göre , eğer ikisinden birini tercih edeceksen kesinlikle RX570 uygun ve performanslıdır. Ben uzun zamandır RX570 kullanıyorum ve istediğin siteden karşılaştırma yap RX570 tokatlar 1050ti'ı. İşlemcin fena değil darboğaz olasılığın RX570'le yüzde 7 civarı çıkıyor. En kötü ihtimalle İ5 4 veya 5. nesil işlemci alabilirsen daha iyi olur.
  • Merhabalar, dün vatandan 750 liraya RX560 siparişi geçtim. RX570 ile hafif de olsa darboğaz olan videolar gördüm sanırım 560 ile bir sıkıntı olmayacaktır. Katkınız için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bibihisa B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim inşallah memnun kalırsınız Rx560dan ilerde tabiki rx570 ve üst sınıf bir işlemciyle geliştirirsiniz sisteminizi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.