Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 hafta önce yeni bir pc topladım ekran kartım sapphire hd 5770 1gb ddr5 ti. fakat nfs shift te en düşük çözünürlükte bile 10 dk oynadıktan sonra kilitleniyordu. belki sadece bendeki ürünle ilgili bir problem olabilir yani yenisi ile değişimi yapılınca sorun düzelebilir. ama midem bulandı bir kere şu anda karar verme aşamasındayım benim aklımdan geçen gigabyte gtx 275 udv kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. teşekkür ederim. acaba bu daha mı ii olur fiyat olarak 300-350 arası

• Yerinde olsam HD 5770 in sorununu gidermeye calisirdim. Sorunun kaynagi ekran kartinin fazla isinmasi gibi duruyor. Yeni alinmis ekran kartlarinda fan problemleri duyulmadik bir problem degil ve karti degistirmen buyuk ihtimalle ise yarar. Illa ki yeni kart alacagim ugrasamam diyorsan GTX 275 baya pahali bir kart onun fiyat seviyesindeki HD 5850 o karti carpip boluyor her konuda.

Kriz yonetim plani cikaracak olursak :D

1.HD 5770i direk gotur problemli diye yenisiyle degistir. 2. haftasinda kimse problem cikarmaz degisim yaparken.
    2.Sorun cozulmezse yeni kart arastirmasi yap

Ama GTX 275 i iki kere dusun cok pahali bir kart ve ayni paraya ondan daha iyi is gorecek kartlar var. ATIden de soguma yasadigin ortada oyle olmasin cunku yasadigin problem ATInin cekirdegiyle alakali degil. Ha GTX 275 kotu bir kart mi? Asla cok guclu bir ekran karti ve 5770 den daha performansli.
  • Teşekkür ederim. bencede öyle gibi bendeki ürünle alakalı bir fabrikasyon sorunu olabilir. aynısı ile değişim yapayım ondan sonra bakalım ne olacak duruma göre hareket ederim.
  • bir de o oyun ati ekran kartlarına sorun çıkartıyor.imzamdaki kartla 1440x900 full detayda yarışlarda(menü kısımlarında değil) 10 fpsnin üstüne çıkamıyor.o oyun için nvidia kartlar için optimize edilmiş deniliyor webde.
    senin sorun sadece bu oyundamı yoksa genelde aynı hatamı.sorun sıcaklık artışı gibi duruyor bu aşamada.
    kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.