Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: manyak02

uygun fiyatlıhttp://www.sanalmarketim.com/urun/ac6f9df25267593d8bb76634b79da749/PALIT-GTX560-OC-1GB-GDDR5-256Bit-HDMI-16x-(Batman-Arkham-City-Oyun-Hediyeli) palitin gtx 560 buldum hd6870 'den iyi performans verir herhalde sizce nasıl palit ?

Ben hala 6870 almanızı öneririm bu bütçeyle zira söylediğiniz kart GTX560, GTX 560 Ti değil.

• asus maximus anakart
    i7 2600k işlemci
    8 gb 1333 kingston ram
    zotac gtx 570 amp ekran kartı
    xilence xp700 700 wat
    500 gb hdd
    samsung 23. led ekran
    coole master işlemci fanı

bu özellikeler nasıldır ? ekran kartı konusunda kafam çok karıştı zotac gtx570 tek fanlı ısınma problemi yaşatırmı ve intel işlemciyle uyumluluğu nasıldır şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkle

asus maximus anakart
    i7 2600k işlemci
    8 gb 1333 kingston ram
    zotac gtx 570 amp ekran kartı
    xilence xp700 700 wat
    500 gb hdd
    samsung 23. led ekran
    coole master işlemci fanı

bu özellikeler nasıldır ? ekran kartı konusunda kafam çok karıştı zotac gtx570 tek fanlı ısınma problemi yaşatırmı ve intel işlemciyle uyumluluğu nasıldır şimdiden teşekkürler.

Kardeşim dediğim gibi işlemciyi yeni alıosan i7 alma i5 2500 k y la arasında fazla bi fark yok i5 2500 k al
  • İ5 2500k + gtx570 bence güzel ikili. Hd6950 ile 1080p de ultra ayarlarda açıyorum çatışmanın çook oldugu sahnelerde 26fps kere kadar düşebiliyor, bu yüzden bende yine ultra ayarda antileri kısarak oynuyorum daha rahat oluyor. Hd6970 ise tam 30 fps sınırlarinda geziniyor:)
  • gtx560 hd6870'den üstün kart değilmi ?
  • araştırmalarıma göre gt560 ti iyi bir kart bunuda düşün
  • -gtx560ti'ye yeterli param yok :(
    -gtx560 düz modeli iyi değil diyorlar bu yüzden soğudum
    -okları sapphire hd6870'e çevirdim
  • ozaman işlemciden kısıp ekran kartını yükseltsem asus gtx580 intel ile nasıldır söylediğim sistemle uyumlumudur ileriye dönük bir makina toplıcam oyun makinası olcak ondan dolayı uzun süre beni idare etmesini istiyorum oyunları ve bf3 ü full de oynayıp herhangi bir sorun çıkarmasını istemiyorum ekran kartında bu söylediğim asus zotac tan daha iyi bir soğutma sistemine sahip ne yapmalıyım
  • Arkadaşlar sistemi bugun toplamayı düşünüyorum kısaca özellikleri güncelledim sistem birbirine uyumlu değilmi yorumlarınızı bekliyorum kimse boşa para vermek istemez şimdiden teşekkürler :)
    asus maximus anakart
    i5 2500k 3.3 ghz 6mb işlemci
    kingstone ddr3 1600mhz 4gb-x2
    asus gtx580 384 bit ekran kartı
    xilence xp700- 700 wat güç kaynağı
    500 gb seagate 7200 rpm hdd
    samsung 23. led ekran
    cooler master işlemci fanı

sizce uyumlumudur bu sistem ve ekran kartı en korktuğum şey eğer kullanan arkadaşlar varsa asus'u bi problemi varsa söylesinler acil cevaplarını bekliyorum bugun toplamayı düşünüyorum cihazı teşekkürler saygılar
  • Anakartı değiştir msi z68 gd 80 yap bütçe nedir bu arada ve kullanım amacın ne olacak?
    Bu arada bütçe müsaitse bi 60 gb ssd al bide hdd z68le kullan. Ekran kartı o kadar yükseye gerek yok paradan kısarsın biraz. 560ti rahat oynatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppenheimer -- 11 Ocak 2012; 17:49:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost677

quote:

peki gtx560amp yerine ZOTAC gtx570 yada gtx570 amp işimi görür mü ? beni uzun süre idare etsin istiyorum ve bf3 ü full ayarlarda oynamak istiyorum ?
    şimdiden teşekkürler

Kardeş forumdaki herkezede sor en iyi kartın olsa bile bf3 ü full ayarlarda oynayamazsın oynarsın fakat çok kişili maplarda bazı çatışmalarda kart ısındığında falan biraz kasma yapar ama gtx 570 güzel tercih ben onu al derim seni baya idare eder.

Aynen Katiliyorum illaki Biyerlerde Kasiyor Çok Çok iyi olmasi için SLI felan lazim sanirim
  • arkadaşıma katılıyorum
  • quote:

ozaman işlemciden kısıp ekran kartını yükseltsem asus gtx580 intel ile nasıldır söylediğim sistemle uyumlumudur ileriye dönük bir makina toplıcam oyun makinası olcak ondan dolayı uzun süre beni idare etmesini istiyorum oyunları ve bf3 ü full de oynayıp herhangi bir sorun çıkarmasını istemiyorum ekran kartında bu söylediğim asus zotac tan daha iyi bir soğutma sistemine sahip ne yapmalıyım

Bu Arada Asus GTX580 Benim Kart uyumlulukla ilqili bir sorun yaşamadım gerçi henüz 1 aylık ama bi sıkıntım yok ama şunuda söyleyim Hani şimdi herkes yorum yapiyor rahat rahat oynarsin diye ama neye göre kime göre rahat ? yani rahatliktan kasıt kimi high ayarda oynar çok rahat der kim iultrada rahat der kimi lowda çok süper oynuyorum derki GTX 58o de öyle aman aman çok çok iyi oynattigini söyleyemem ultrada kasintilari oluyor ( Bak mesela buda benim düşüncem kimide bu kartla süper oynuyor der ama buda bana göre benim düşüncem )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edizcem -- 11 Ocak 2012; 18:23:38 >

• gtx580 384 bit ultrada nasıl kasıyo soğutma sistemide güzel kocaman 2 tane fanı var ve altında kocaman bi termali var ben pc mi kurdum

intel i5 2500k 3.4 ghz
    8 gb ddr3 1600 mhz ram
    maximus anakart
    500 gb 7200 rpm hdd
    samsung led 23. ekran
  • gtx 260'i kullaniyorum. Cokta memnunum. ekran karti alacaksan bit seviyesinin yuksel olmasına bak nVidia gtx260 448bit 889mb ram..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.