Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar! şuandaki sistemim: e 8400 core 2duo ,4 gb ram, 9600 gt 1 gb 256 bit ekran kartı(zotac)
    termaltake 500w, gigabyte ep 45 anakart!1haftaya sistemi değiştireceğim! Foxconn H67M-S anakart, i5 quadcore 2400 3,10 işlemci, 1Tb wdigital,ddr3 4 gb ram ve 500 watt psu kullanacağım bu sisteme uygun!!!200 max. 250 ye kadar ekran kartı tavsiyesi rica ediyorum!!!
    çok eski demezseniz hd5770 gb veya gts 250 1 gb düşünüyorum!

not: toptancımın ürün gamı pek geniş değil maalesef
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes Eyibil -- 31 Mart 2012; 11:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

bf3 bilgi kazan öyle yorum yap 560tı 6950 seviyesinde nasıl 6850 nin gerisinde kalır ?

Özür dilerim ama ben oraya 550 ti yazdım düzgün okusan ve hakaret etmezsen sevinirim
  • sonra dan gördüm k.bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

sonra dan gördüm k.bakma

Önemli değil olur böyle şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar!önerileriniz için çok teşekkür ederim!!hd6850 bütçemi aşıyor açıkçası. elimde bu iş için kalan bütçe 130dolar ( kdv dahil) önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum!!

not: 9600gt 1gb zotac 256 bit (şuanki kartım) den ciddi performans artışı olur mu????
  • fark %15 ancak olur ki degmez bile bence gts 4850 5850 kullandım bariz farkı 5850 de hissettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadican

arkadaşlar!önerileriniz için çok teşekkür ederim!!hd6850 bütçemi aşıyor açıkçası. elimde bu iş için kalan bütçe 130dolar ( kdv dahil) önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum!!

not: 9600gt 1gb zotac 256 bit (şuanki kartım) den ciddi performans artışı olur mu????

6750 GDDR5 olabilir ama bu fiyatlarda alabileceğin ekran kartlarında şimdikinden ciddi bir performans artışı olmayabilir

İstersen vatandaki indirimleri beklersin ve 6850 alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.