CPU Türü DualCore Intel Core i5-650, 3333 MHz (25 x 133) Anakart Adı Asus P7P55 LX Monitör LG 21,5 inç LED çözünrlük 1920*1080
Güç kaynağı FEEL hurricne 500W 4 GB RAM 320 GB HD EKran kartı Zotac GeForce 9800 DDR3 256 Bit DirectX v10
Bu sisteme max 300 Liraya kadar hangi kartı önerirsiniz bana,sistemi yaklaşık 2 sene önce topladım,geçen seneden günümüzü kadar olan tüm populer oyunları medium-high olarak oynadım diyebilirim (bf3,mw3,pes12,black ops,homefront,mw2,crysis 2 vb..) ancak önümüzdeki günlerde gelicek olan tüm oyunlarda beni tatmin etmeyeceğini biliyorum,300 TL'ye kadar hangi karrtan en iyi performans alabilirim,bu arada 2 senedir kullandığım 500'luk psu son aylarda ses çıkarmaya başladı,bir kaç defa temizledim,yeni alacağım kartta bir sıkıntı çıkarırmı?
o psunun bukadar dayanması bıle mucıze butcen kısıtlı tavsıyem gercek guc veren (fell degıl yanı) 500w psu ve hd 6850 ekran kartı alman olur
neden mantıklı gelmedi ki bu fiyata başka iyi kart varsa onu alayım
Hocam böyle bi sistem bu güç kaynağıyla gitmesinin tek sebebi ekran kartının düşük olması ekran kartın daha yüksek bi model olsa 2 günde köfte kokularını almaya başlardın.Sana önerim bütçeni biraz arttır (taksitle alırsın zaten) ve bir tane OCZ ZS 550W ve msi GTX550 Ti alman .GTX550 nin sen özelliklerine bakma msi markalı ve fabrika çıkışlı OC olması yeter zaten sağlam karttır , test sonuçlarına bakabilirsin.Güç kaynağının 500W yazdığına bakma sen kötü bir marka olduğundan dolayı tam 500W güç vermiyordur büyük ihtimal.
9800gt de iyi karttır. şuan bir çok oyunu rahat oynatır. ilerisi için dediğin için ve seni tatmin etmesi açısından 7850 falan daha mantıklı ama fiyatları malum.
9800gt de iyi karttır. şuan bir çok oyunu rahat oynatır. ilerisi için dediğin için ve seni tatmin etmesi açısından 7850 falan daha mantıklı ama fiyatları malum.