Arkadaşlar DDR2 bir ekran kartı almak istiyorum . Anakartım DDR2 destekliyor. Fiyatı farketmez oyun oynayabileceğim DDR2 bir ekran kartı almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir?
anakartının ddr2 desteklemesi ile alaksı yok sen şimdi işlemcini psu nu anakartını söyle ona göre sana öneriler yapılır
ddr2 eski bir teknoloji ddr2 anakartlarda pci express çıkışı olmuyor agp oluyor agp de eski bi teknoloji o yüzden agp nin en iyi modelini alsanız bile adam gibi oyun oynayamazsınız işlemci darboğaz yapar. o yüzden sistemi yeniden yenilemek zorundasınız.
quote:Orijinalden alıntı: soon ddr2 eski bir teknoloji ddr2 anakartlarda pci express çıkışı olmuyor agp oluyor agp de eski bi teknoloji o yüzden agp nin en iyi modelini alsanız bile adam gibi oyun oynayamazsınız işlemci darboğaz yapar. o yüzden sistemi yeniden yenilemek zorundasınız. Ne alakası var? lafa bak ddr2 anakartlarda pcix çıkışı olmuyormuş. Yukarıdaki arkadaşın dediğin gibi anakart,ram,işlemci ve güç kaynağının markası ve watt değerini yazarsan yardımcı olabiliriz.