Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce aldığım POWERCOLOR HD7950 PCS+ ekran kartımı bir arızadan dolayı iade ettim ve aldığım firmayla yaşadığım tatsızlık yüzünden para iadesi aldım. Şimdi tekrardan bir kart alacağım ama bu sefer kararsız kaldım. Yine POWERCOLOR HD7950 PCS+ mi alsam yoksa GIGABYTE GTX660 Ti OC mi alsam karar veremedim. İki kart hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

GIGABYTE GTX660 Ti OC
    POWERCOLOR HD7950 PCS+

• SAPPHIRE HD7870XT GDDR5
  • İkisi arasında Powercolor Pcs+ HD7950. Vatan'da Powercolor stokta yok 7950'lerden bir tek Asus kalmış. Asus alabilirsen iyi olur ses ve soğutma sistemi iyi.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-hd7950-dc2t-3gd5-v2-hd7950-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64549

• ASUS HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit modeli bana cazip göründü nedense powercolor markasına hiç güvenmiyorum. Daha öncede sapphirele ilgili sorun yaşadığım için kullanıcı olarak önermiyorum çevremdekilere ürün kendi kendine bozuldu ve kullanıcı hatası yazıp geri gönderdiler ve elimde patladı kart . Şu anda her ne kadar Msı kullansamda arkdaşımdaki DirectCU II soğutuculu 560 TI 'yı gördükten ve ısı değerlerini inceledikten sonra bir sonraki ekran kartımı kesınlıkle ASUS özellikle DirectCU II li bir ekran kartı olacak.

DirectCU II soğutucuları incelemeni öneririm yardımcı olabilmesi umuduyla link verdim. hayırlısı olsun

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/asus-hd7950-dc2t-3gd5-v2-hd7950-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64549

• Herkese çok teşekkür ederim ASUS HD7950 DirectCU II TOP bir sonraki kartım olacak muhtemelen bu hafta sonu alacağım. 600 watt psunun yeteceğini umuyorum sistem gereksinimlerinde 450 watt yazıyor. Alacağım bu kartı Gigabyte GA P55 UD4 anakartlı diğer sistemimde de kullanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valavaukar

Herkese çok teşekkür ederim ASUS HD7950 DirectCU II TOP bir sonraki kartım olacak muhtemelen bu hafta sonu alacağım. 600 watt psunun yeteceğini umuyorum sistem gereksinimlerinde 450 watt yazıyor. Alacağım bu kartı Gigabyte GA P55 UD4 anakartlı diğer sistemimde de kullanabilir miyim?

kullanirsin.pcie 3.0 aldigin kart ama 2.0 anakartlarda da calisir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Orijinalden alıntı: Valavaukar

Herkese çok teşekkür ederim ASUS HD7950 DirectCU II TOP bir sonraki kartım olacak muhtemelen bu hafta sonu alacağım. 600 watt psunun yeteceğini umuyorum sistem gereksinimlerinde 450 watt yazıyor. Alacağım bu kartı Gigabyte GA P55 UD4 anakartlı diğer sistemimde de kullanabilir miyim?

kullanirsin.pcie 3.0 aldigin kart ama 2.0 anakartlarda da calisir.

Benim sorunum kartın üç slot kaplayacak olması hocam keşke eski kartımla deneseymişim Teşekkür ederim tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7950-dc2t-3gd5-v2-hd7950-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64549

Bunu öneririm.

aynen hocam bu kartı aldım bır haftadır kullanıyorum ses yok performans harıka onerırım ben de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.