Şimdi Ara

Ekran Karti Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Merhaba 1-2 ay once altta yazan sistemi topladim sonrasinda ise ekran kartini degistirmeye karar verdim ve sattim fakat vakit bulamadigimdan alamadim. Company of Heroes,Total War:Rome 2 oyunlarinida oynayamadigimdan ve yeni gelecek oyunlari oynamak icin en gec onumuzdeki hafta basi almak istiyorum.

Asus ASUS GTX780 DIRECTCU II almayi dusunuyorum. Para problemi yok ancak ASUS GTX770 DIRECTCU II O.C. ile arasinda 1000 TL ye yakin fark var.Bu fiyat farkina deger mi ?

Sagolun simdiden

• para problemi yoksa tabi 780

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O farka degmez. Ekimde amdnin yeni serisi piyasaya cikacak para sorunumda yok demissin r9 290x alirsin o zaman titani tokatliyor o kart Sakin bunlari aliyim deme bekle sabirli ol. Amd nin yeni kart arefesinde boyle bisi sakin yapma

• para sorunu yok ama gidipte titan almam yani:D eger r9 290x o aralikta olursa almam, acikcasi 1-2 aydir bekliyorum mecburiyetten vaktim yoktu alamadim.artik beklemek istemiyorum. birde ozellikleri bellimi yeni serinin?
  • para problemi yok ama deger mi onemli olan o
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpc

para sorunu yok ama gidipte titan almam yani:D eger r9 290x o aralikta olursa almam, acikcasi 1-2 aydir bekliyorum mecburiyetten vaktim yoktu alamadim.artik beklemek istemiyorum. birde ozellikleri bellimi yeni serinin?

5xxx serisinde en son kullanilan tip bellek aratuzu genisligine gectiler diye biliyorum. Bekleyip amd alman benim icin mantikli ama karar senin

• suan ekran kartim yok benim sattim. onboard olarak var ancak oyun fln oynayamiorm sabirsizligimin sebebi o:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpc

suan ekran kartim yok benim sattim. onboard olarak var ancak oyun fln oynayamiorm sabirsizligimin sebebi o:D

Anladim Ama islemcin 4670 veya 4770 ''k'' ise (buyuk ihtimal k serisidir. Intel hd 4600 ile orta seviyede oynarsin

• Oyun için Nvidia Program.yazılım vs sv için AMD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.