Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 14 yaşında 8.sınıf öğrencisiyim.Haliyle oyunlar da ilgimi çekmiyor değil Şu anda Samsung Notebook'a sahibim.

Bu bilgisayarı almadan önce PC konusunda kendime güveniyordum.Doğru pc yi alacağımdan emindim .2GB ekran kartı olduğu için (AMD Radeon HD 7670M 128Bit)
    almaya karar verdim.

GENEL ÖZELLİKLER

İntel Core i-5 2.60 GHZ ( 3 e dayanıyordu hızı ama şu aralar 1.50 ? )
    RAM : 6GB
    AMD Radeon HD 7670M 128Bit -İntel HD Graphics 4000
    Windows 8.1

Her neyse bu ekran kartı oyunlarda kasıyor. Benim sorum şu ; sorun ekran kartında mı ? Herkes laptoplarla oyun oynanmaz diyor neden ? Isınma problemim yok.Hiç de olmadı.

İşlemcimin yeterli olduğunu düşünüyorum. Ekran kartı değiştirmek istiyorum ( Notebooklarda değişiyor diye biliyorum ?)

NOT: Sakın harici ekran kartı ile alakalı olduğunu söylemeyin. Tüm ayarlar yapılı.

Çoğu oyunu kasmadan rahat oynamak için ne yapmalıyım ? 256 BİT ekran kartı mı almalıyım. Alırsan hangisini alayım ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

BÜTÇE : 200 TL (Biriktirebildiğimiz kadar )

Ayrıca sorun ekran kartıyla ilgili değilse masaüstü bilgisayar tavsiyelerinizi de bekliyorum, iyi günler..

• araştır araştır herşey hazıra bekleme

"Herkes laptoplarla oyun oynanmaz diyor neden ? Isınma problemim yok.Hiç de olmadı. "

cevap verecektimde şu cümleden sonra vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

araştır araştır herşey hazıra bekleme

"Herkes laptoplarla oyun oynanmaz diyor neden ? Isınma problemim yok.Hiç de olmadı. "

cevap verecektimde şu cümleden sonra vazgeçtim

Yine de teşekkürler.
  • genc kardesım oncelıkle pc tecruben olmadıgı ıcın yazdıklarındakı yanlısları mazur goruyorum zamanla sende dogru bıldıgın yanlısları goreceksın
    oyun oynamak ıcın masautu bılgısayar herzaman daha ıyı bır secımdır
    masaustu oyun performansı aynı olan laptoptan herzaman ucuzdur
    masaustunu guncellemen cok daha kolaydır
    ısı ses vs sorunları gıdermek cok daha kolay ve basıttır
    oyun oynatma konusuna gelırsek oynarsında nasıl oynarsın sorun burda mesela monıtorun cıhazında 1920x 1080degıldır muhtemelen cozunurluk farkeder oyunun kalıte ayarları farkeder sen daha ıyısını daha kalıtelısını oynamamıssındır sana ıyı gelır vs vs
    en basıt ornegı vereyım elındekı cıhazın ekran akrtını degıstırmeye kalk once mxm slotlumu bunu ogrenmen lazım hadı mxm cıktı oraya uyacak cektıgı guc fazla olmayacak anakart destekleyecek sogutma ustune tam oturacak kasaya uyacak ve bunları ucuz sekılde yapacak kart bul bakalım
    ısın ozu bazı seylerı yasayarak ogrenır veya burda ya bu adam bukadar mesaj atmıs bukadar laf soylemıs vardır heralde bır bıldıgı deyıp onerılerı dıkkate alacaksın

• Güvenin seni yanılmış

Boyut değil işlev önemlidir notebook da aynı şey bit için de geçerli...örneğin 1gb 128 bit 7770 2 gb lık 7750ddr3 ün neredeyse 2 katı performans verir...

Notebooklarda ekran kartı değiştirmen imkansıza yakın bir şeydir... Hele hele üst modellerde...

Şu anda neyse ondan devam

Ve bu arada notebookta oyun oynanmaz( oyun 1366x768 de medium da oynanmaz)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

genc kardesım oncelıkle pc tecruben olmadıgı ıcın yazdıklarındakı yanlısları mazur goruyorum zamanla sende dogru bıldıgın yanlısları goreceksın
    oyun oynamak ıcın masautu bılgısayar herzaman daha ıyı bır secımdır
    masaustu oyun performansı aynı olan laptoptan herzaman ucuzdur
    masaustunu guncellemen cok daha kolaydır
    ısı ses vs sorunları gıdermek cok daha kolay ve basıttır
    oyun oynatma konusuna gelırsek oynarsında nasıl oynarsın sorun burda mesela monıtorun cıhazında 1920x 1080degıldır muhtemelen cozunurluk farkeder oyunun kalıte ayarları farkeder sen daha ıyısını daha kalıtelısını oynamamıssındır sana ıyı gelır vs vs
    en basıt ornegı vereyım elındekı cıhazın ekran akrtını degıstırmeye kalk once mxm slotlumu bunu ogrenmen lazım hadı mxm cıktı oraya uyacak cektıgı guc fazla olmayacak anakart destekleyecek sogutma ustune tam oturacak kasaya uyacak ve bunları ucuz sekılde yapacak kart bul bakalım
    ısın ozu bazı seylerı yasayarak ogrenır veya burda ya bu adam bukadar mesaj atmıs bukadar laf soylemıs vardır heralde bır bıldıgı deyıp onerılerı dıkkate alacaksın

Teşşekkrler abi. Bir arkadaş gönderiye ekran kartı değiştirmek neredeyse imkansız yazmış doğru mu ?

• Viperthes V kullanıcısına yanıt
    bende yazdım aslında aynı seyı teorık olarak mumkun ama pratıkte olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

bende yazdım aslında aynı seyı teorık olarak mumkun ama pratıkte olmuyor

Çok saol abi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.