Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ekran kartı almayı düşünüyorum 200 tl gibi bir rakam var aklımda ama biraz bakınınca bu fiyata biraz sıkıntılı gibi geldi alabileceklerim. siz pc dostlarından bilgi almak istiyorum.

kasamdaki oyuncaklar:

Asus M4A89GTD Pro/USB3 anakart
    CPU Türü AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3400 MHz
    2x2 gskill cl 9 1600 ram
    ATI Radeon HD 5770 (Juniper) 128 b 1gb

şimdi 5770 in yanına bi tane daha mı almak mantıklı yoksa var mı tavsiye edebileceğiniz ekran kartı

• mareas M kullanıcısına yanıt
    200 tl ye 5770ten güzel bir kart almazsın. bulabilirsen ikinci 5770 i al. hatta kartı satıp azıcıkda para biriktirip daha iyi bir kart al
    Elindeki kartı sat. HD7850 gibi bir karta terfi et. Daha verimli bir upgrade olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roledayz

Elindeki kartı sat. HD7850 gibi bir karta terfi et. Daha verimli bir upgrade olur.

öneriniz var mı fazla bütçe zorlamadan
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11200-24-20g-hd7850-dual-x-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71704

Bütçenizi fazla zorlayacağını sanmam. Kesinlikle bunu düşünün. Bu kadar bütçe çıkamam derseniz HD7770 e bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roledayz

marka olarak ne öneririsiniz uygun yollu f/p
  • quote:

Orijinalden alıntı: mareas

arkadaşlar iyi forumlar dilerim

ekran kartı almayı düşünüyorum 200 tl gibi bir rakam var aklımda ama biraz bakınınca bu fiyata biraz sıkıntılı gibi geldi alabileceklerim. siz pc dostlarından bilgi almak istiyorum.

kasamdaki oyuncaklar:

Asus M4A89GTD Pro/USB3 anakart
    CPU Türü AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3400 MHz
    2x2 gskill cl 9 1600 ram
    ATI Radeon HD 5770 (Juniper) 128 b 1gb

şimdi 5770 in yanına bi tane daha mı almak mantıklı yoksa var mı tavsiye edebileceğiniz ekran kartı

o sisteme ve bütçeye 7770 olur. arkadaşımda aynı işlemci var 7850 sınır ancak 7850 de bütçeyi aşar. 7770

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar teşekkürler yardım için sanırım biraz beklemem gerekecek. elimdeki ekran kartı ne kadar eder bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mareas -- 11 Mart 2014; 0:57:15 >
    110-130 tl araliginda rahat satarsin beklemeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120 tl ye rahatlıkla gider bütçenize göre 7750 veya 7770 alınız
  • O sisteme 7770 yeterli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için çook teşekkürler. sanırım bi süre daha bekleyip 7850 alıcam. bu arada ASUS M4A89GTD PRO USB3 anakartın ram slotları kac gb destekliyor. aradım bi cevap bulamadım. toplamda 16 gb ama tek slot kac gb destekliyor bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.