Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: volky6606

Yorumlarınıza bakarak sapphire 280x toxic veya 280x vapor modelinde karar kıldım umarım artifact yine beni bulmaz .Para iadesini henüz alamadım çizgi elektronik para iadesi desede kartı aldığım firma (nova bilgisayar) kendi elinden bana kartın aynısından verip artan parayı cebe atma peşinde.Bu süreci çözdüğümde 280x toxic ile vapordan birini alacağım yada 960-960 ti modelleri çıkarsa onları değerlendireceğim teşekkürler.

960 ertelendi haberleri dolasiyor hic bekleme bence onu.toxic'i internetten al artifact olursa(olmamasi lazim normalde ama olursa) 7 gun icinde iade et bu sefer baska yerden al.
  • Beklemeyeceğim zaten para iademi alana kadar 960-960ti çıkarsa değerlendireceğim eğer çıkmazsa toxic alacağım.Kartıda zorlayacağım 7 gün birşey çıkarsa değiştiririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volky6606

Beklemeyeceğim zaten para iademi alana kadar 960-960ti çıkarsa değerlendireceğim eğer çıkmazsa toxic alacağım.Kartıda zorlayacağım 7 gün birşey çıkarsa değiştiririm.

960 ların gelişi çok uzadı ben daha hala şu zaman gelir bile diyemiyorum.

muhtemelen 970 piyasada bomba etkisi yaratınca daha fazla kar için bekletiyorlar.

nvidiada sana yaramaz 280X al keyfine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Ekim 2014; 2:00:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.