Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi 400-700 arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Q6600 işlemci ile beraber kullandığım yaklaşık 10 yıllık ekran kartımı değiştirmek istiyorum 1050ti bakıyorum ama darboğaz yaşar miyim veya başka bir ekran kartı öneriniz olur mu?
    -Q6600 4 çekirdek 2.4ghz
    -4 GB ddr 2 ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemci sever oyunlarda darboğaz olur. 2. elde GTX 750Ti, sıfır alacaksanız 300 TL civarına GT1030 veya RX550 bakabilirsiniz. GT1030/RX550 için monitörünüzde yalnızca VGA girişi varsa "hdmi to vga" veya "dp port to vga" aktif dönüştürücü de almalısınız.

MSI RX 550 (330 TL)

https://www.youtube.com/channel/UCFmCIQ-btVsv46u_o_LLKUA/videos

• Darboğaz büyük ihtimalle olur.Gt 1030 sizin için yeterli.Yok ben şimdi almışken yüksek bir kart alayım sonra sistemi güncellerim dersen 1050ti alabilirsin.Bu arada r9 290 satıyorum ilgilenirsen.
  • Gtx1050 ti aldım over clock filan darboğazı engellemeye calısıcam

Sağolun

• BlackBlock kullanıcısına yanıt
    Monitörünüz 1080p değilse, Nvidia ayarlardan DSR'ı açıp oyun içinde çözünürlüğü yükseltiniz. Olabildiğince ayar yükseltiniz/açınız. G31 anakart kullanıyorsanız çok hız aşırtma olmayabilir. Stok voltajda 3 Ghz'i görebiliyor. Tabi 450-500 watt kaliteli güç kaynağınız varsa hız aşırtma yapınız.
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Zalman 700wat güç kaynağım var bu konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum monitor 1080p

Ancak anakart p5q ekran kartına gore biraz eski kalıyor

• BlackBlock kullanıcısına yanıt
    Gigabyte P35 DS3-L anakart kullanıyorum. İşlemci soketinin çevresinde soğutucu bloklardan yok. Xigmatek Gaia II soğutucum var.
    3.4 Ghz'de 1.40v vcore ile kullanabiliyorum. Yaz sıcağında 70 dereceyi geçmiyordu. Youtube kanalımda verdiğim videoların çoğu yazın çekildi. P45 anakart kullanıyorsunuz. İyi bir soğutucu ve biraz şans ile 3.6 GHz'i görebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/128977020
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.