Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi 4770

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba emektar palit 8600 gt ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum yaklaşım 200 tl bütçem var daha önce hiç ati kullanmadım ama hd 4770 almayı düşünüyorum fiyat performans bakımından verileri çok iyi marka olarakda powercolour düşünüyorum soğutucusu biraz daha iyi sanırım okuduklarımdan anladığım,sistemim biraz eski olduğundan dolayı sizce uyum sorunu yaşarmıyım?Sistem :

core2 duo 1.86 ghz 4mb e6320 işlemci
    ASUS P5B DDR2 1066 CORE anakart
    1 GB KİNGSTON 667 MHZ DDR 2 x 2 ram
    FSP 350 w psu

Değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim şimdiden

• Sorunsuz kullanırsın merak etme.

Şu ara fiyat olarakta PowerColor uygun görünüyor zaten kart 40nm çok ısınmıyor ve sessiz çalışıyor, güç tüketimi de gayet düşüktür...

HIS markalısını kullanmıştım, üzerindeki soğutucu bununla aynıydı,

http://www.exa.com.tr/powercolor/ekran_kartlari/powercolor_hd4770-334-8572.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 5 Şubat 2010; 14:24:09 >
  • Hiç bir sorun yaşamazsın gayet güzel kart.

quote:

LEON-X
    kart 40nm çok ısınmıyor ve sessiz çalışıyor, güç tüketimi de gayet düşüktür...

+1

Biraz daha biriktirebilirsen bunu öneririm.
    http://www.teknofiyat.com/?search=HD5750&altlimit=&ustlimit=
  • aklımdaki pürüzlerde gitti böylece siparişi veriyorum şimdi teşekkür ederim düşünceleriniz için
  • GTX260 Twin Frozr OC GDDR3 869MB 448Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı MSI
    GTX260^2 GDDR3 896MB 448Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı ZOTAC

ARKADAŞLAR ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR BU İKİ KARTDAN HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ AKŞAM ALICAM SİZDE MSI KARTIMI ZOTAC OLANIMI SEÇMELEYİM BİRTÜRLÜ KARAR VEREMEDİM ACİL YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: wegaserhan

GTX260 Twin Frozr OC GDDR3 869MB 448Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı MSI

ARKADAŞLAR ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR BU İKİ KARTDAN HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ AKŞAM ALICAM SİZDE MSI KARTIMI ZOTAC OLANIMI SEÇMELEYİM BİRTÜRLÜ KARAR VEREMEDİM ACİL YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

Hangisi ucuzsa onu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: wegaserhan

GTX260 Twin Frozr OC GDDR3 869MB 448Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı MSI

MSI 27 TL daha pahalı fakat soğutması Zotac'a göre çok daha kaliteli görünüyor,yerinde olsam MSI alırdım.
  • msi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.