Ürünün fansız olması soğutma sistemiyle yeterli soğutulabildiğini gösterir(aksi halde kartı satmazlar zaten)ancak fansız kartlarda overclock yapmak tehlikelidir,GPU yanabilir.Yok benim işim o.c ile diyorsan fansız kartını kullanabilirsin hem de sessiz olur PC'n.Ben de fansız bir FX5200 kullanıyorum(o.c riskini almadım) ve kart 1,5 senedir sağlıklı çalışıyor. ASUS EN7600GS en doğru seçim
aktif fanlı sistemelere göre birkaç derece daha yüksek sıcaklıkta çalışır, normal kullanımda bi zararı yok, oc yapamazsın
overclock yapmıycaxan fansız olması okadarda önemli , değil hatta daha iyi sessiz olur
yorumlarınız için teşekkürler sanırım benim o.c ilgim yok o zaman fansız kart iyidir 7600gs alacağım büyük bir ihtimalle ama kafamda bir kart daha var x850xt bu nasıldır arkadaşlar 7600gs mi yoksa ati x850xt mi biri 128bit diğeri 256 şimdiden teşekkürler
Öncelikle fanlıdır(hem de gayet iri bir fan) X850XT SM3.0 desteklemiyor ama bellekleri GDDR3 ve 7600GS in GDDR2 lerinden daha hızlıdır ve o.c potansiyelleri daha fazladır seçim sana kalmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme