Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi agp??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ekran kartı almak istiyorum ama gordum ki yeni ekran kartları hep pci express olarak cıkıyor. benim ana kartımda o giris yok ve galiba agp almakı zorundayım. ayrıca bazı kartlar farklı guc kaynağı falan mı istiyor o kısmı da anlamadım

200 $ seviyesinde agp ekran kartı olarak ne almalıyım ??

• 256 MB Sapphire X800GT 190-200$+kdv
  • Leadtek Winfast 6600 gt tdh..

• valla benimde cevabim kesinlikle x800gto olur sapphire in ama bisi varki cok ses yaptigini duydum kismetse 1 hafta icinde bende test edecegim ;)
    ama Leadtekin 6600un de reviewlerine bakmani oneririm ama x800 un performansinin %10-15 daha fazla oldugunu ogrendim mesela bu da baska bir +
  • LEADTEK 128MB Winfast A6600GT TDH Ekran Kartı mavide 183+kdv gigatekde 161+kdv
  • bu devirde extreme AGP karta yatırım yapmanı tavsiye etmem.
    paranı koy bi köşeye nasıl olsa yakında sistemi değiştirmen gerekecek.
    adamlar AGP'li sistemleri bıraktırmak için ekran kartından,ramine kadar her şeyi değiştiriyorlar görünüşe göre
  • 161 dolara Leadtek 6600gt çok uygun bence tercihini bu karttan yana kullanabilirsin.
  • yardımınız icin cok teşekkürler.
    demekki 2 secenek var 6600gt ve x800 gt acaba hangisinin performansı daha iyi(oyun icin alıyorum)

Bi de bu kartları alırsam calısacakmı yoksa farklı bir güc kaynağı mı istiyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: antucom

yardımınız icin cok teşekkürler.
    demekki 2 secenek var 6600gt ve x800 gt acaba hangisinin performansı daha iyi(oyun icin alıyorum)

Bi de bu kartları alırsam calısacakmı yoksa farklı bir güc kaynağı mı istiyor??

x800gt 256mb, 6600gt'den daha üstün.Ama fiyat farkı var tabii.

Güç kaynağı olarak farklı birşey istemiyor.Sadece daha çok güç çekecek:).Senin güç kaynağı kaç w?Markası nedir?

Bir de sistemin nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Aralık 2005 21:34:02 >
  • X800Gt ama eğer sistemin 2,5 ghz ve 512 ram'ın altında ise iyi performans alamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.