Öncelikle merhaba arkadaşlar. Sistemim imzamda yazıyor, hiç para harcamadan topladım bilgisayarı buyüzden acımıyorum.
Bana Gta 4'ü orta, Battlefield 3'ü ortaya düşük vesayire diye ilerleyen bir ekran kartı lazım. Mantığım, oyunun en az 1024x768 de açılması. Detaylar önemli değil.
Hd 4850 takıldı kafama iyi hoş ama directx 10, shader model 4 ve psu 450 w. benimki zaten 450 w bide gerçekmi bilmiyorum 6850 deseniz hayvan gibi pahalı
Bütçem çok yüksek değil. 200-250Tl ye kadar.
Ekran kartı alma sebebimi soracaksınız, ben oyuncu insanım ve oyuncu adam için en önemli parça ekran kartı. Şuan darboğaz yapan tek parça o. Tavsiyelerinizi bekliyorum size güveniyorum umarım sıkmamışımdır.
Not: Rami 2 gb yapcam.
250 tl ye 6870 satılıyor 2. el faturalı 1,2 aylık...ama o işlemci ile full detay oyun oynamayı bekleme.
quote:
Orijinalden alıntı: turkish_shark
250 tl ye 6870 satılıyor 2. el faturalı 1,2 aylık...ama o işlemci ile full detay oyun oynamayı bekleme.
250 tye 6850'liler satılıyor. Senin sistemine 6850 takılsa mutluluktan Felix'in atladığı yükselikten daha yükseğe sıçrar. Ama monitörün ve işlemcin öyle bir şey 6850 değil de 5750 falan ile 1024*768'de çoğu oyunu çok yüksek ayarlarda oynarsın.
Hd7750 veya hd7770'e bakabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: crashday
Hd7750 veya hd7770'e bakabilirsiniz.
7750 alın harici güç girişi yoktu bildiğim kadarı ile. onun haricinde 5670 / 5750 yeterli gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: Rkx
7750 alın harici güç girişi yoktu bildiğim kadarı ile. onun haricinde 5670 / 5750 yeterli gelir.
Alıntıları Göster
bence 250 tllik bir bütçe için gtx550 yeter diye düşünüyorum
GTX550Ti her oyunu ultrada acar o cozunurlukte ben full hd cogu oyunu ultrada oynuyorum ama islemcin yetersiz kalabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: S.Vettel
GTX550Ti her oyunu ultrada acar o cozunurlukte ben full hd cogu oyunu ultrada oynuyorum ama islemcin yetersiz kalabilir.
amd hd 7750 almanız daha faydalı olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: RevengeCommander
amd hd 7750 almanız daha faydalı olacaktır.
Alıntıları Göster
250 liraya 6850 almanı öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Sonyali
250 liraya 6850 almanı öneririm.
Alıntıları Göster
Tüm yorumlar için teşekkürler. Öncelikle 6850 bakıyordum, fakat kasa biraz eski ve sığmayacağını düşünerek vazgeçtim. 300 TL civarı zaten 0 ları. 2. el donanım almayı da desteklemiyorum şahsen. 4850 dediler eski geldi, 5770 leri araştıracağım, teşekkürler yorumlar için fakat daha fazla öneriye ihtiyacım olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Molotofski
250 tye 6850'liler satılıyor. Senin sistemine 6850 takılsa mutluluktan Felix'in atladığı yükselikten daha yükseğe sıçrar. Ama monitörün ve işlemcin öyle bir şey 6850 değil de 5750 falan ile 1024*768'de çoğu oyunu çok yüksek ayarlarda oynarsın.
Bu yoruma ölürüm.
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLoNeLy
256 bit olsa daha iyi olur be abi
quote:
Orijinalden alıntı: Arkocan
Tüm yorumlar için teşekkürler. Öncelikle 6850 bakıyordum, fakat kasa biraz eski ve sığmayacağını düşünerek vazgeçtim. 300 TL civarı zaten 0 ları. 2. el donanım almayı da desteklemiyorum şahsen. 4850 dediler eski geldi, 5770 leri araştıracağım, teşekkürler yorumlar için fakat daha fazla öneriye ihtiyacım olacak.
hocam vatan bilgisayarda hafta sonu %25 indirim ile
güç kaynağınızın tam modelini yazarsanız sıkıntı çıkarır mı diye bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: ResVR
quote:
hocam vatan bilgisayarda hafta sonu %25 indirim ile
güç kaynağınızın tam modelini yazarsanız sıkıntı çıkarır mı diye bakalım.
hocam naptın ağlatıcanmı beni o çözünürlük o ayarlar af aa ne yaptın
valla bakıcam şuan okadar bütcem yok biraz fazla attım yukarı biriktiricem artık.
PSU 450W gerçek güçmü bilmiyorum. Şimdi kasayıda açasım yok ama şöyle tarif edeyim.
Siyah, fanı içerde, gayet temiz, adı f ile başlıyo, kırmızı üstüne beyaz yazıyla yazılmış etiketi var, kabloları siyah böyle dantel gibi bişeyle sarılı ayrı ayrı , sonra anakarta elektrik veren şu kalın kablo 20+4, satalar için elektrik girişleri kendi üstünde var, 2 pata 2 sata olması lazım. Öyle işte ama adı frisby gibi bişeydi inşallah anlatabilmişimdir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLoNeLy
256 bit olsa daha iyi olur be abi
İşlemcin ve power sıkıntı çıkarır yoksa o bütçeye 6850 alınırdı.
quote:
hocam frisby ise sakat gerçekten
12v kanalından ne kadar güç verdiğini bilebilsek bir şeyler diyebilirdik en azından
mesela donanimhaber in kendi hd 6850 incelemesinde