Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi POWERCOLOR HD7850 PCS+ POWERCOLOR HD7950 PCS+ ASUS GTX660 TI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DUKES

quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

hd7950 ya da 660ti fiyatına hd7850'den iki adet alırsanız hem cf deneyiminiz olur hem de kartlardan biri bozulursa diğeri ile devam edersiniz tamir olana kadar. 2 yıl sonra size yetersiz geldiğinde 150-200 MHz oc yaparsınız ondan sonra 2 yıl daha geçince gene 150-200 MHz oc yapın.

5 yıl sonra heralde kart 3ghz de çalışıyor olacak vay be bunu hiç düşünememiş koca forum

Mantığa bak çay demle

Gece gece güldürdün

• Tek kart her zaman iyidir. Çift kartta ısı sorunu ortaya çıkar(7850 bile olsa). Fan sesi artar. Ayrıca hala bazı oyunlar SLI,CFX kurulumlarında sorunlu.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bikere 660ti fiyatının performansını veren bi kart değil. 680 liraya şuan 7950 var. pcs+ hemde. tam bi canavar o fiyata ve testlerdede geçiyor 660ti yi. 2 tane 7850 alıp cf de yapabilirsin ama cf nin sıkıntıları çok. tek kart varken cf yle uğraşma. çünkü yeni çıkan oyunlarda cf desteği olmuyor patch bekliyorsun. kasanın içinde ekstradan bi ses ve sıcaklık kaynağı. bazen stabilize sorunlar oluyor. 7950 pcs+ şuan en alınası kart.
  • Yardımlarınız için teşekkürler Powercolor Hd7950 pcs+ yı aldım arkadaşlar ama driver yüklemede sıkıntılar yaşıyorum 7900 kullanıcılar külbüne yazdım cevap bekliyorum driver ile ilgili tekrardan sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikacuuu -- 1 Aralık 2012; 18:44:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.