Şimdi Ara

EKRAN KARTI TAVSİYESİ !!! YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben bir ekran kartı almayı düşünüyorum alma sebebim ise tamamen oyun oynamak oyunları kasmadan ve yüksek çözünürlükte oynamak istiyorum 1900 lü çözünürlüklerde oynayanlar var bende 4 gb ekran kartı buldum çok güzel duruyor ama sistemim desteklerim olurmu olmazmı bilemedim sizlere bir danışayım dedim 4 gb ekran kartı dediğim burda :http://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-gt630-4096mb-fiyati,874589.html

Sistem Özelliklerim ;

Sistem : Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 @ 3.06GHz 3.07GHz
    Ram : 2 GB
    Sistem Türü : 32 BİT
    Hard Disk : 300 GB
    Şuanki Ekran Kartım : ATI RAEDON HD 4300/4500 Series 1024 MB yani 1 GB Paylaşımlımı Bilmiyorum :/
    Ana Kart : İNTEL GTL+ 64 BİT 511 MHz 4088 MB/s

Ekran Kartım 1 GB + HD Olmasına Rağmen Crysis 2 yi hafif kasmalarla bazı oyunları ise 800x600 çözünürlükte zor oynuyorum kasmadan :/ 1000x800 yaptığımda çok fena kasıyor ben istediğim ise yukarda belirttiğim gibi hiç sorun yaşamayım gerekirse 1900 lü çözünürlükte oynayayım yukarda belirttiğim 4 GB ekran kartı çok hoşuma gitti sistemime gelirmi sizce bu arada bütcem 150-200 arası ama duruma göre yükselebilir. Tavsiyelerinizi Bekliyorum Ne İstediğimide Belirttim Ona Göre En İyi Hangi Ekran Kartı Olursa Tavsiyelerinizi Bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoligencer -- 23 Ekim 2013; 11:54:34 >

• ekran kartı için birşey diyemeceğim ama işlemcin ramin falanda kötü bence eğer en son oyunları yüksek performansta çalıştırmak istersen yeni sistem topla derim
  • Haklısın ama şuan 2 GB ram ile yukarda istediğim şekilde oyun oynayamayacakmıyım ? bunu kararlaştıralım eğer oynayabilirisem nasıl ekran kartı alayım yani soru yine aynı yere geldi :)
  • YÜKSEK EKRAN KARTLARININ ÇALIŞMASI İÇİN GERÇEK 600 W PSU DA GEREKLİDİR BENCE SEN SİSTEM KUR ALACAĞIN EKRAN KARTI O SİSTEMİ DARBOĞAZ EDER
  • Ben direk yeni pc alayım ozaman ne uğraşıyorum mk :D
  • Ram en az 6 olmali artik.
    PSU 600+80 den asaga alinmamali.
    Islemcin de parkal degil cogu oyunda problem yaratir.

En buyuk hatan ise ekran karti bakisin.Kazik yersen burdan yersin sen GB onemli degil 2GB yeter de artar hatta kullanamazsin bile 2GB lik ekran kartini kastiramazsin naparsan yap.Para tuzagi biraz arastir ekran kartinda GB onemli degil frekanslar mhzler ve model numaralarina onem vericeksin.
  • Legends Kardeşim Sen İşi Bilen Birine Benziyorsun bana bir ekran kartı önerirmisin şuanki sistemime göre kasmayacak + yüksek çözünürlüklü ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • memoligencer M kullanıcısına yanıt
    kardeşim bi kere oyunların tümü 4 gb ve üstü ram istiyor ideal 8 dir ayrıca arkadaşlar 600+80 demiş ama 550w ilede kullanabilirsin ama her halükarda yeni psu almalısın benim sana tavsiyem ekran kartını alıpta pişman olmaman ekran kartını alırsın bir iki oyunu yüksek grafikte oynarsın ağzına bal çalınmış gibi olur sonra fark edersinki hiçde yeterli bir kart değil ama oyüzden ram ve ekran kartı almalısın bunları kullanmak için psu flnda almalısın dersenki bu kısımları boşver tavsiyeni ver git ozaman sana en ideal orta segment kartı powercolor hd7850 almalısın eğer 1920x1080 (full hd) ekranda oyniyacam dersen ozaman 2gb olan pcs+ modelini almalısın bu kartla piyasadaki tüm oyunları ultrada oynarsın ben kulanıyorum gayetde memnunum ama tek ekran kartı yeteceğini sanmıyorum zaten bi kere ram sana farz olmuş ekran kartını alırsan yeni güç kaynağıda alman gerekecek yani öyle bir parça alıyım köşeme çekiliyim olmuyo nerdeyse çoğu parça değişmeli e tabi sistem taş devrinden şimdiki zamana geçiyor gibi olucak oyüzden iyi düşün taşın kartı gidip alıpta sonra bu niye çalışmıyo fln diye kara kara düşünme yada niye iyi performans alamıyorum diye ama dediğimgibi sadece ram ekran kartı ve psu (zaten geriye ne kaldıki ) al işlemcin dena değil anakart fln yazmamışsın ama onları iyi diye varsayıyorum

GT630 ÇÖP 4 GB DEĞİL 20 GB OLSA DA ÇÖP O FİYATA O İŞLEMCİYE 5570-6679-7730 DAN BİRİNİ AL ÖNEMLİ OLAN GPU DUR UNUTMA.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam Öyleyse Şuan Anladıklarım Ben gidip 4 GB RAM + EKRAN KARTI Alacağım şimdi 2 soru var herkes farklı tavsiye etmiş
    1. Gidip bir bilgisayarcıya bana çikolata ver gibi bana 4 gb ram ver deyip mi alacağım yoksa slot farklı falan olurmu ?
    2. Diyelim 4GB Ram Aldım Benim bütceme uygun bir ekran kartı iyi performans vermesi için BÜTÇEM : 150-250

Sonra Kafama Göre Ekran Kartı Alıp Pişman Olmak İstemiyorum :/

Şuan Alınacaklar :

4 GB VEYA 8 GB RAM
    VE BİR EKRAN KARTI ( Markası Kesinleşmedi :/ )
  • Bir Ram Buldum 4 GB Uygun Geldi Sizce Nasıl ?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/kingston-4-gb-ddr3-ram-1333-mhz-sifir-95376375

Anakart bilgimide yukarıya ekledim .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoligencer -- 23 Ekim 2013; 11:55:08 >
    anakartın ne ?

• Anakart Özellikleri
    Anakart Kimliği 64-0100-000001-00101111-062410-Eaglelake$964C2S04
    Anakart Adı Bilinmiyor

Veri Yolu (FSB) Özellikleri
    Yol Türü Intel GTL+
    Yol Genişliği 64 Bit
    Gerçek Saat 511 MHz
    Etkin Saat 511 MHz
    Band Genişliği 4088 MB/s

Bu şekilde AD bilinmiyor :/
    Cpu-z indir kur motherboards ta yazar.

• MANUFACTURER : FOXCONN
    MODEL : G41MXE/G41MXE-K 1.0
    CHİPSET : INTEL G41
    SOUTBRİDGE : INTEL 82801GB(ICH7/R)
    LPCİO : ITE IT8720

Bu şekilde Yazıyor kardeşim

Yani Ana Kartım Bu :http://www.cizgi.com.tr/product/mainbord/foxconn-g41mxe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoligencer -- 23 Ekim 2013; 12:42:03 >
  • oyun oynama istiyorsan kesenin ağzı açılacak hocam ekran kartı alsanda ram anakart en önemlisi işlemcin yetersiz kalacak parça parça alınca ucuza gelir zannedersin ama aldığında boşuna aldığını anlarsın...yeni bir sistem kurmak çok daha mantıklı olur nominal düzeyde
  • Aynen Öyle Kardeşim Bende Yeni Bir Pc Buldum Herşeyi Son Model Tek Tek Parça Toplayana Kadar Direk Onu ALıp Bitiricem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.