Şimdi Ara

Ekran Kartı Termal Macun Temizliği ve Sonrası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • termal macun yenilerken öncekini nasıl siliyorsunuz. Millet alkol filan diyor ama kolanya da olur mu yalnız kolonyalar biraz zayıf kalıyor sanırım parfüm sıkıyorum ben bir sorun olurmu onlar hemen söküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K120

termal macun yenilerken öncekini nasıl siliyorsunuz. Millet alkol filan diyor ama kolanya da olur mu yalnız kolonyalar biraz zayıf kalıyor sanırım parfüm sıkıyorum ben bir sorun olurmu onlar hemen söküyor.

Söküyorsa sorun yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ben şimdi future soldier oynarken 94 dereceye kadar çıktı.89-90 derece arası gidiyor.Kartım 6950 dcu2..

100 C olursa sistem kapanır.

Fan bakımı yaptırın thermal macun yenileyin
    ..

Bu şekilde kullanmaya devam ederseniz sorun yaratabilir.

Termal macunu yeniledim zaten.Bence başka bir sorun var.Garantiye göndersem sorun olur mu acaba bu macun değişimi..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Ben şimdi future soldier oynarken 94 dereceye kadar çıktı.89-90 derece arası gidiyor.Kartım 6950 dcu2..

100 C olursa sistem kapanır.

Fan bakımı yaptırın thermal macun yenileyin
    ..

Bu şekilde kullanmaya devam ederseniz sorun yaratabilir.

Termal macunu yeniledim zaten.Bence başka bir sorun var.Garantiye göndersem sorun olur mu acaba bu macun değişimi..

Soğutucu tam oturmamış olabilir dikkatli takın.

Kasa içi soğutma doğru ve yeterli olsun.

• Herkese iyi günler. Bende özel soğumalı asus dcII 6970 kullanıyorum oyunlarda 80 derece görüyor fakat macun yenileme olayına malesef cesaret edemiyorum bilgisayar vatanda toplanmıştı acaba onlar halleder mi bu işi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

Herkese iyi günler. Bende özel soğumalı asus dcII 6970 kullanıyorum oyunlarda 80 derece görüyor fakat macun yenileme olayına malesef cesaret edemiyorum bilgisayar vatanda toplanmıştı acaba onlar halleder mi bu işi ?

ben de pek cesaret edemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede 6950dc 2 var battlefield 3 multide uçaklı bölümde bi kaç kez sistem reset atmıştı ekran kartı alalı 2.5 sene oldu baya tozlanmıştır. sıcaklığından bende bugün macunu yenilemeyi düşünüyorum bakalım ne olucak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.