Şimdi Ara

Ekran Kartı ve 23 cm Kasa Fanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar thermaltake element t kasanın yan kapağı (ekran kartı soğutması) için 23 cm kasa fanı arıyorum ancak hiçbir yerde bulamadım.

1. satan, elinde olan veya nereden bulabileceğim hakkında bilgisi olan var mı?

2. bu sıcaklarda bf3 oynarken 80 dereceleri görüyor ekran kartı. sizce normal mi? (gtx570 stock)

• quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

arkadaşlar thermaltake element t kasanın yan kapağı (ekran kartı soğutması) için 23 cm kasa fanı arıyorum ancak hiçbir yerde bulamadım.

2. bu sıcaklarda bf3 oynarken 80 dereceleri görüyor ekran kartı. sizce normal mi? (gtx570 stock)

Linkteki işinizi görür sanırım;

THERMALTAKE AF0047 230 mm Mavi Ledli Kasa Fanı

• quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

quote:

arkadaşlar thermaltake element t kasanın yan kapağı (ekran kartı soğutması) için 23 cm kasa fanı arıyorum ancak hiçbir yerde bulamadım.

Linkteki işinizi görür sanırım;

THERMALTAKE AF0047 230 mm Mavi Ledli Kasa Fanı

çok teşekkür ederim yakın zamanda siparişi geçicem. bu arada sıcaklık için ne dersin hocam?

• (gtx570 stock) derken blower fanlı ise normal;

Ekran Kartı ve 23 cm Kasa Fanı
  • quote:

ben cok aradım bulamadım..keske daha once olsaymıs..20cmlık aldm onuda yankapaga uydurma bır sekılde taktım..:-(
  • 80 C normal mi ? Tabi kartda da bağlı azcık ama 80 C tehlikeli sıcaklıklara yaklaşmak demektir... Her ne kadar oyun oynansa da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

quote:

hocam merhabalar. bu 23 cm fanı ne şekilde kullanmayı planlıyosun. kasa içinde nasıl konumlandıracaksın bilgi verebilir misin. benim ekran kartım da çok ısınıyor. biraz eziktir kendisi GTS 250. ama çılgın ısınıyor. sıcaklık ölçmedim ama elimi değdirince bi süre sonra çekmek zorunda kalıyorum. elimi yakıyor.

dediğim gibi nasıl kullanacaksın bu fanı kasa içinde ? saygılar..

dostum benim kasanın yan kapağında fan takma yeri mevcut 23 cm genişliğinde.

kasa;http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1407&ID=1877

en azından bu fanı takıp ekran kartı için artısı olacağını düşünüyorum. zaten onlarda vga cooling falan yazmış. umarım bi faydası olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 cm sessiz kasa fanı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkese iyi aksamlar arkadaslar bende bu kasadan kullanıyorum aşırı ısınma nedeniyle yan kapağa fan takmaya karar verdim.23 cm lik fan boyutta sorun çıkarmaz dimi ya da montaj yapması mümkünmüdür? ona göre fan alacağım en az 20cm düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.