çok teşekkür ederim yakın zamanda siparişi geçicem. bu arada sıcaklık için ne dersin hocam?
(gtx570 stock) derken blower fanlı ise normal;
quote:
Orijinalden alıntı: rubenmartin
arkadaşlar thermaltake element t kasanın yan kapağı (ekran kartı soğutması) için 23 cm kasa fanı arıyorum ancak hiçbir yerde bulamadım.
1. satan, elinde olan veya nereden bulabileceğim hakkında bilgisi olan var mı?
2. bu sıcaklarda bf3 oynarken 80 dereceleri görüyor ekran kartı. sizce normal mi? (gtx570 stock)
ben cok aradım bulamadım..keske daha once olsaymıs..20cmlık aldm onuda yankapaga uydurma bır sekılde taktım..:-(
80 C normal mi ? Tabi kartda da bağlı azcık ama 80 C tehlikeli sıcaklıklara yaklaşmak demektir... Her ne kadar oyun oynansa da...
quote:
Orijinalden alıntı: Geometric
quote:
Orijinalden alıntı: rubenmartin
arkadaşlar thermaltake element t kasanın yan kapağı (ekran kartı soğutması) için 23 cm kasa fanı arıyorum ancak hiçbir yerde bulamadım.
1. satan, elinde olan veya nereden bulabileceğim hakkında bilgisi olan var mı?
2. bu sıcaklarda bf3 oynarken 80 dereceleri görüyor ekran kartı. sizce normal mi? (gtx570 stock)
hocam merhabalar. bu 23 cm fanı ne şekilde kullanmayı planlıyosun. kasa içinde nasıl konumlandıracaksın bilgi verebilir misin. benim ekran kartım da çok ısınıyor. biraz eziktir kendisi GTS 250. ama çılgın ısınıyor. sıcaklık ölçmedim ama elimi değdirince bi süre sonra çekmek zorunda kalıyorum. elimi yakıyor.
dediğim gibi nasıl kullanacaksın bu fanı kasa içinde ? saygılar..
dostum benim kasanın yan kapağında fan takma yeri mevcut 23 cm genişliğinde.
herkese iyi aksamlar arkadaslar bende bu kasadan kullanıyorum aşırı ısınma nedeniyle yan kapağa fan takmaya karar verdim.23 cm lik fan boyutta sorun çıkarmaz dimi ya da montaj yapması mümkünmüdür? ona göre fan alacağım en az 20cm düşünüyorum.