Şimdi Ara

Ekran kartı ve Anakart Uyumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Humboldt

O da doğru

Yalnız bu eleman garantisi varken niye ürünü garantiye yollamamış ki gitmiş oraya yorum yazmış?

Ürünün suçu yok belki de onun üründe bir üretim hatası yüzünden tüm seriyi kötülemiş gibi olmuş yorumu biraz.

Jonny voltajını falan beğenmiş mesela

Karar arkadaşın olsun , Vatandakilerden teminat alırsa denesin ürünü baktı ses mes yok kullanır eder.

GX 750 modeliyle zamanında X79 sistemde Crossfire- SLI kullananlar vardı forumda onu hatırlıyorum ama bu GX II modelindeki o cızırtı kronik mi yoksa alan arkadaşa piyango mu onun hakkında bir şey diyemiyeceğim. Vatandakilerle konuşup böyle oluyormuş olursa iade alacaksanız bundan alırım derdim en basitinden ben olsam.

Zalman da kötü değil yanlış anlaşılmasın f/p için gx daha iyi gibi görüntü nedense

750w alınacaksa corsair evga almak lazım bana kalsa ama arkadaş orta halli istiyor.benim önerdiğim zalman çok sayıda alındı forumda ve bir sorunu olsa bu tip şeyler sır kalmıyor.eskiden olsa kimse yogurdum ekşi demiyordu külüstür sorunlu güç kaynaklarını savunuyordu insanlar ama şimdi en küçük sorunu yazıyorlar.nasılsa vatan'a montaj yaptıracaksa önce o cooler masteri taktırsın ses var mı görsün içine sinmezse zalman'ı alsın bence.

• Yani 750w olması dahamı iyi olur alacağım gtx 970 tam performans icin rahat bir sekilde kac watt istiyor ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 140w olması lazım kartın çektiği güç.500w bile olsa kurtarır ama 500w alınca çok daha ucuz olmuyor o yüzden 600w önerdim ama karta bu anca yeter anlamında değil.
  • Hocam siz bakmayın bu 200 tl 750 watt psu kaliteli olmaz muhabbetine gidipte sakın evga ya yada corsair markalara 400 tl 500 tl vermeyin yazık paranıza ben ocz zs serisi 750 watt 80 plus sertifikalı güç kaynağını kullanıyorum hem sesiz hemde güçlü 190 tl aldım 1 senedir sorunsuz kullanıyorum sanki evga ve corsair den başka firma güç kaynağı üretemiyormuş gibi marka fanatikliği yapılıyor anlamıyorum bu insanları koskoca firmaları mahalle esnafı yaptılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.