Başka bi önerisi olan var mı 1 kaç gün içerisinde siparişi vericem?
Bekle fiyatlar bayramda düşücek falan diyen var mı :D
Alışverişlerim oldu. Güvenilir firma Sorun yaşamadım...
Seçtiğiniz iki üründe gayet güzel ve kaliteli.
Firmaya gelince de sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ama bazen hiç sorun yaşamadım dediğiniz firma da da sorun olabiliyor, lakin tüketici olarak haklarımız bellidir, bu konuda rahat olun ve sipairş vermeden önce stok kontrolü için telefonla firmayı aramanızda fayda var.
eksenbilgisayar güvenilir midir yani bana gelen kutudan farklı ürün yada eksik kutu içeriği falan çıkmaz dimi?
kargo geldiğinde imzayı atmadan içeriğe bakmak istediğini beyan edersiniz eksiksiz olarak ürün geldiyse ödeme yaparsın ve teslim alındığına dair imzanı atarsın.
Sorun yaşayacağını sanmam çıksa da faturayla birlikte 30 gün boyunca değişim hakkın var
yorumlarınız için teşekkür ederim. Mağazadan almamın bir +sı olur mu yani nakitte daha fazla indirim gibi? Birde mağazaya kasamla birlikte gidersem onlar ücretsiz montaj yaparlar mı kasaya? Gerçi çok önemli değil
yorumlarınız için teşekkür ederim. Mağazadan almamın bir +sı olur mu yani nakitte daha fazla indirim gibi? Birde mağazaya kasamla birlikte gidersem onlar ücretsiz montaj yaparlar mı kasaya? Gerçi çok önemli değil