Arkadaşlar 2 sene önce Radeon HD3650 ekran kartım bozulduğundan beri oyun oynayamıyorum. Sonunda bir ekran kartı ve ona uygun olarak birde psu almaya kara verdim.
Bütçem iki parça için 350 lira tavsiyelerinize göre biraz daha kasmaya çalışabilirim.
Birde testlerde HD 6870 HD6850 nin üzerinde hep fazlada bi fiyat farkı yok. Forumda diğer konularda bazı arkadaşlar 6850 nin OC ile 6870 performansı verdiğini yazımışlar. Ancak ben OC işinden pek anlamıyorum.
HD6850 diyen arkadaşlar nedeninide belirtselerde kafamda soru işareti kalmasa :/
Psu olarak Ocz Fatal1ty 550w al derim Modüler olduğu için kablo kalabalığından da kurtulursun
POWERCOLOR HD7850 1GB DDR5 ekran kartı ile Ocz Fatal1ty 550w tak çıkart Psu aldım. Yardımcı olan tavsiye veren fikirlerini belirten arkadaşlara çok teşekkürler. bu kartı 333 liraya aldım ama alırken Xfx HD7850 2GB çift fanlı modelinde gözüm kaldı. Avcılar vatan bilgisayardan o kartı alan olursa bilsin o kartta benim gözüm var :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme