Şimdi Ara

Ekran kartı vs almaktansa XBOX almak daha mı mantıklı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende iki konsolda var.FPS tarzı oyunlardan tat alamamaya ek olarak;strateji oyunlarını çok özlüyorum.Birde şimdi türkçe yama çıkarıyorlar Batman'ı konsolda oynadım hiçbirşey anlamadan.Pc için türkçe yaması varmış,türkçe oynamanın tadı başka olur Konsol alacaksanda PS3 almanı öneririm.
  • SONY_55

Kendi ps3 deneyimim ve oyunlardan pek haz almayan ama önüne koyduğunda oynayan ev aradaşımın da ps3 deneyimi sonrası bana bunu açıklamasıyla öğrendiğim birşey hatta baya komikti. ps3 teki anti aliasing yoksunluğunu açıklamak için baya bir dil döktü halbuki kenarlardaki tırtıklanma deseydi daha çabuk anlicaktım =)) ayrıca xbox deneyimimde oldu onda da anti aliasing olmadığını düşünüyordum fakat varmış ama yokla var arası gibi birşey pc'de 2x açsam bile bazı oyunlarda tırtıktan eser kalmıyor. bazı oyunlarda ise 8x te bile hala tırtıklar belli oluyor gerçi. bad company betada a.a. yı fullesem bile bişi değişmiyordu ama şuan tırtıktan eser yok. ama oynadığım tüm konsol oyunlarında a.a eksiği bariz göze batıyor, batmaması için 3-4 metreden oynicaksın oyunları.. birde şu var internetten biraz araştırırsan ps3 sahiplerinin a.a. konusunda xbox'a göre daha kalitesiz olduğunu belirtmiş hep. a.a desteği olduğu söyleniyor fakat bunu ben göremedim, ps3 sahipleride göremiyor.bence insanın pc ve konsolunu körü körüne savunması yanlış birşey, benim pc'm var. pc'ye vereceğim parayla hem ps3 hemde xbox alabilirdim ama almadım çünkü bana hitap etmiyor. pc'yi de körü körüne savunmuyorum. konsoldaki en güzel şey uzanıp gamepad'le oyun oynayabilmek. bunu da rumblepad 2 wireless gamepadimle yapabiliyorum ztn.

bir forumda xbox'taki crysis 2 beta videolarını izledim kalite bakımından pc'deki crysis 1 den daha düşük görünüyor özellikle kaplama ve a.a. bakımından çok yoksun geldi bana youtubeden videoları bulabilirsiniz. sırf karşılaştırmak için bizzat crysis 1 i yükleyip inceledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 21 Ocak 2011; 23:12:49 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.