Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.Umarım ki bu yazıyı tamamen okuyup bir teşekkürde bulunur ve beni mutlu duruma düşürürsünüz.Bu yazıyı okuyan insanların bence az da olsa yanlış yazdıkları biosun çözümünü bulabilirler.Şuan sizden tek isteğim bu bios yüklemesini yapmadan önce kendi orjinal biosunuzun yedeğini almış olmanız evet adım adım anlatıyorum dikkatle okuyun. Adım 1:Heyecan yapmayı bırak Adım 2:Ekran kartının tam markasını öğren Adım 3:Ekran kartını internetten araştır ve çift bioslu olup olmadıgına bak Adım 4:Eğer ki çift bios lu özelliğini gördüysen sen bu ekran kartını kurtardın demektir. Adım 5:Şu gördüğünüz linkteki
hizliresim.com
4E1A1A65-CFED-4C88-B66A-F4F14E2AAE18 - Hızlı Resim
siyah yuvarlak içindeki kısmı ekran kartınız üzerinde bulun. Adım 6:Genel olarak güç kablolarının takılı olduğu kısımda bulunur. Adım 7:Bunun yönü sizde sol tarafta olacaktır bunu tırnağınız ile sağa doğru ittirin.Sol ise sağ,Sağ ise sola ittirin.(Bilgisayardaki gücü tamamen kesip yapın) Adım 8: Eğer bu işlemi yaptıysan şuanda görüntün gelmiş demektir. Adım 9:Son bir şey kaldı bu işlemi yapmadan önce kendi orjinal yedeklediğin biosu tekrar atıflash ile ekran kartına yazdırın.(bakın arkadaşlar bu kısım çok önemli orjinal işlem yapılmadan önce yedeklediğiniz biosu) Adım 10:Son işleminiz o tırnağı tekrar diğer tarafa çekin ve aynı işlemi bir daha tekrarlayın orjinal biosu o kısımada yazın ve ek olarak bu tırnak değiştirme olayında kesinlikle bilgisayar gücünü kesin.
Ek olarak demek istediğim.Bütün yapılanlar okuyucuya ve kullanıcıya aittir.Sorumluluk kabul edilemez.
Son olarak başımdan geçen olayı anlatıyorum.Ben ekran kartı bios muhabbetini mining için kullanmıştım.Ve ekran kartıma görüntü gelmeyince korktum garantiye gönderdim ve ekran kartı biosuna müdahele edilmiş diyip ürünüm garanti dışı kaldı.Ve bu olanlar 22.03.21 tarihinde gerçekleşti ekran kartım 05.04.21 tarihinde bana firma tarafından kargo ile bana gönderildi bende araştırdım denedim ve yaptım.Benim diyeceklerim bu kadar.Aklınıza takılan bir soru olur ise yorum olarak atmayı unutmayınız.Yardımım dokundu ise ne mutlu bana.