Şimdi Ara

EKRAN KARTI YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde hp pavilion dv6 6010st adlı bir bilgisayar var. Sorun şu amd nin sitesinden crimson güncellemesini indirip kuruyorum ekran kartımın ismi hd6770 ama güncellemeden sonra 6700 oluyor oyunlarda bir performans artışı oluyor ama sistemde donmalar yaşıyorum bir çözümü yok mudur?

• Bilen yok mu :/
  • molveyr M kullanıcısına yanıt
    crimson yükleme o pc ye
    15.7 driver'ını bulup onu yükle,zaten amd eski kartlara destegi kesti onun için yeni driverleri indirme, dedigim gibi 15.7 yi indir,önceki driveri tamamen silip temiz kurulup yap
  • sıkıntı da orda 15.7 yi yüklüyorum yeniden başlatıyorum pcyi 2/3 dakka önyükleme yapıyor ardından siyah bir ekran geliyor nedense 6770 değil de 6700 diye kabul ediyor benim pcnin ekran kartını. Amd ye sordum crimson yükleyebilir miyim yükle sıkıntı olmaz dediler ardından olmuyor nedeni nedir diye sordum cevap vermediler nasıl düzeltebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molveyr -- 2 Şubat 2016; 17:14:27 >
  • molveyr M kullanıcısına yanıt
    6700 serisi yazabilir,sonuçta kart 6700 serisi,yani hd 6700 diye bi kart yok,6750 var 6770 var,6700 yazsada bişey olmaz
    Eğer pc de hata varsa sıkıntı varsa DDU diye bi program var ekran kartı driverını silmeye yarıyor,onu indir driveri tamamen sil,ondan sonra yenıden yükle 15.7 yi
    6700 yazmasınada fazla takma
  • Üzerine kurduğumda hatalı bir şekilde yükleniyor pc geç açılıyor ve yine donma sıkıntıları oluyor dediğin gibi ddu yla yapınca da siyah ekran sıkıntısı oluyor
  • virus olma ihtimali var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.