Şimdi Ara

Ekran Kartı Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ekran akrtı alıcam ama fiyatı 100-150 tl arasında olacak. bu fiyatlara uygun en iyi ekran kartı hangisi Pc Ex slot.

Sistem Özelliklerim.

1 x PCIe x16, 1 x PCIe x1, 2 x PCI

tavsiyeleriniz bekliyorum teşekkürler.

• ATI 4670 en uygun seçim.Ama kendi tabsiyem 2.elden 8800GT bile bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

ATI 4670 en uygun seçim.Ama kendi tabsiyem 2.elden 8800GT bile bulursun.
    ya ben aslında 512 mb 256 bit arıyorum bu fiyata 150 ytl civarında sağlam bi kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentAbyss

ya ben aslında 512 mb 256 bit arıyorum bu fiyata 150 ytl civarında sağlam bi kart.

Alıntıları Göster
    150 lira civarı 256bit kartı sıfıra bulamazsın.Ama 2.elden gerçekten çok cazip kartlar oluyor.
    Ve şunu belirtmeliyimki 2. elden korkma!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

150 lira civarı 256bit kartı sıfıra bulamazsın.Ama 2.elden gerçekten çok cazip kartlar oluyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: şampiyon bilo

verdiğin bilgi için sağol

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SilentAbyss

2.el olarak 8800GT en güzel seçimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

quote:

Orjinalden alıntı: SilentAbyss

2.el olarak 8800GT en güzel seçimdir

Alıntıları Göster
    ben anakartın ekran kartı slotu pcı ex 16x gddr3 fln destelkelrmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: şampiyon bilo

verdiğin bilgi için sağol

Alıntıları Göster
    http://www.exa.com.tr/powercolor/ekran_kartlari/powercolor_hd3850-334-4142.html ama cok ısınır ve powerınız bıraz duzgun bırsey olmalıdır
    alacagınız ekran kartı pcx 16x olduktan sonra ramlerının gddr2 gddr3 gddr4 gddr5 olması uyum sorunu cıkarmaz sadece performans farkı olur kartınızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 10 Mayıs 2009; 11:05:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

http://www.exa.com.tr/powercolor/ekran_kartlari/powercolor_hd3850-334-4142.html ama cok ısınır ve powerınız bıraz duzgun bırsey olmalıdır
    alacagınız ekran kartı pcx 16x olduktan sonra ramlerının gddr2 gddr3 gddr4 gddr5 olması uyum sorunu cıkarmaz sadece performans farkı olur kartınızda

Alıntıları Göster
    powerim 250w everest?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentAbyss -- 10 Mayıs 2009; 11:07:18 >

• quote:

powerim 250w everest?

Alıntıları Göster
    o powerle bu tur harıcı guc gırıslı kart dusunme derım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 10 Mayıs 2009; 11:10:32 >
  • quote:

o powerle bu tur harıcı guc gırıslı kart dusunme derım

Alıntıları Göster
    peki bu karta göre power önere bilirmisiniz?
  • quote:

peki bu karta göre power önere bilirmisiniz?

Alıntıları Göster
    400w cıvarı asus fsp coolermaster tagan vs gıbı uzerınde yazan gucu gercekten verebılen power alın
  • quote:

400w cıvarı asus fsp coolermaster tagan vs gıbı uzerınde yazan gucu gercekten verebılen power alın

Alıntıları Göster
    http://www.exa.com.tr/aopen/power_supply/aopen_450w-343-6969.html bu olabılır mesela ondansonra ıstedıgınız ekran kartını alırsınız

• quote:

http://www.exa.com.tr/aopen/power_supply/aopen_450w-343-6969.html bu olabılır mesela ondansonra ıstedıgınız ekran kartını alırsınız

Alıntıları Göster
    peki bu exa daki gösterdiğin ekran kartı çok ısınıyormu?

• quote:

peki bu exa daki gösterdiğin ekran kartı çok ısınıyormu?

Alıntıları Göster
    ucuz 512mb ve 256bıt ıstedıgınız ıcın bu kartı verdım normalde tek slot referans tasarım bu kartı onermem . evet cok ısınır kasanızın hava dolasımı ıyı degılse sorun olabılır
  • quote:

ucuz 512mb ve 256bıt ıstedıgınız ıcın bu kartı verdım normalde tek slot referans tasarım bu kartı onermem . evet cok ısınır kasanızın hava dolasımı ıyı degılse sorun olabılır

Alıntıları Göster
    herkez 8800GT öneriyor sizce o nasıl?
  • quote:

herkez 8800GT öneriyor sizce o nasıl?

Alıntıları Göster
    ıkıncı el olarak alınabılecek guzel karttır o paraya ama ıslemcı ve ramınız dusukse tam performans alamassınız + elınızdelı 250w power ıle calısmaz
  • quote:

ıkıncı el olarak alınabılecek guzel karttır o paraya ama ıslemcı ve ramınız dusukse tam performans alamassınız + elınızdelı 250w power ıle calısmaz

Alıntıları Göster
    vallahi işlemcim pentium 4 ht 3.00 ghz ram 1.500 gb 1 gb ddr2 533 ve bi tane de 512 mb ddr2 533 ram var.
  • quote:

vallahi işlemcim pentium 4 ht 3.00 ghz ram 1.500 gb 1 gb ddr2 533 ve bi tane de 512 mb ddr2 533 ram var.

Alıntıları Göster
    ıslemcınız dusuk ram ıdare eder o sısteme 512mb 256bıt harıcı guc gırıslı kartlar uygun olmaz atı 4670 4770 gıbı kartlar bakın derım
  • quote:

ıslemcınız dusuk ram ıdare eder o sısteme 512mb 256bıt harıcı guc gırıslı kartlar uygun olmaz atı 4670 4770 gıbı kartlar bakın derım

Alıntıları Göster
    vallahi bi kere alcam sağlam olsun diye düşünyorum ekran kartıyla beraber zaten bi 2 gb ram daha alıcam dediğiniz power suply ide alıcam bu sefer 8800gt uyumlu olurmu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.