Şimdi Ara

Ekran Kartı Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet HD 5870 gibi bir kartın bu kadar ucuza satılması benimde dikkatimi çekti açıkçası ama monitörü alıp ekran kartı için biraz daha beklemekte fayda var çünkü piyasaya yeni ürünler daha yeni yeni oturuyor.Firmalar yakında indirim yapmaya gidecektir okanbay'ın dediği gibi..
  • evet evet sen monitörü al ekran kartı ıcın bıraz bekle en iyisi...kaş yapayım derken göz cıkmasın..ikinci el fiyatı resmen ya..340 tl olacak iş değil...şahsen bu fiyata güvenmiyorum..bunda bir iş var gibi..çoğu yerde 480 tl kartın sıfır fiyatı..340 tl cok cok enteresan...

düşünsene 2 adet alsan al sana 5970...680 tl ye gtx 580 den daha iyi bir performans elde etmek mümkün...amd bıle bu kadar indirim yapmamıstır ..

ayrıca 5870 lerin hala 700-800tl ye satıldıgı sitelerde azımsanmayacak kadar cok..gercekten garip bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 18 Ocak 2011; 16:29:17 >
  • Nvidia ekran kartları neden bu kadar rağbet görmüyor şu anda.Oysa ki güzel ekran kartları var.İnsanları ati'ye çeken şey nedir?
  • ati fiyat,güc tüketimi,ısınma gibi konularda nvidia ya oranla daha iyi..zaten bu etkenler bir araya geldiğinde ati ye olan rağbet artıyor..
    bununla beraber atinin son dönem geliştirdiği eyefinity ve son derece verimli olan crossfire düzenleri de işin extrası denebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 18 Ocak 2011; 16:49:45 >
  • Aslında HD5870 iki tane almak ve bunları crossfire yapmak aman Allahım düşünemiyorum bile.Peki bu durumda 700 watt 80 plus power bana yeterli olurmu ki.Crossfire anladığım kadarıyla "bir ekran kartının yapacağı işi iki ekran kartına paylaştırıp yükü azaltıyor ve daha ileri düzey görüntü elde edebilmeye olanak sağlıyor?" heralde.Crossfire konusunda pek bilgim yok açıkçası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

hocam sen metro2033 ,3dmark 2011 ve unıgıne heaven teslerini(oyunlarını) adamdan saymıyorsan diyecek bir sözüm yok..

demişsin ki"yenı nesıl kartlar sadece tess. performansı olarak fark yaratıyor....gunumuz oyunlarının ise yuzde 90ı dx9....

tamamen katılıyorum fakat bu noktada demek istedigim ve savundugum şey de şu..bu saatten sonra cıkacak her oyunda 5870 bır adım geriye 6950 bir adım ılerıye gıdecektır..dolayısı ile su an kı tüm oyunlar directx9 diye gidip de 5xxx serisi bir kart almak bana pek mantıklı gelmemekte..ve su an 6xxx serisinin tam oturmus bir driveri olmadıgını da eklersek sonuc ortaya cıkacaktır.

bu arada bahsettiğim driver iyileştirmeleri de çıkmak üzere..

http://forums.legitreviews.com/about31906.html

neyse bakıs acısı değişebilir tabı kı..

verdiğin siteden 1-2 test koyayım son olarak..

Ekran Kartı Yardım

Ekran Kartı Yardım

ps4 xbox720 çıkana kadar ağır dx11 i unut hocam bu arada 3dmark 2011 ve unıgıne oyun değil aynı terane dx10 dada vardı kimse farkı bile anlayamadı konsollar oyun piyasasına hakim olduğundan beri çıkan teknolojiler kandırmaca hala 3-4 senelik iyi bir işlemci ve kartla bile oyunlar oynanıyor ki 10 sene önce felan bu mümkün değildi tabiki 1-2 tane dx11 i hakkıyla kullanan oyun olacaktır 3 sene öncede cryisis vardı şimdi metro ama inanki bunlar hep kandırmaca oyun oynarken anlamıyosun bile dx kaç olduğunu

• inan bana anlaşılıyor eğer iyi bir gözlemci isen..kaldı kı bunun farkını gösteren dirextx9 ve 11 arasında kı farkları gösteren sitelerde mevcut...her directx beraberınde cok daha güzel yenilikler getiriyor..fark anlasılmayacak derece de değil..

dirextx desteklı oyunlarda yoldalar zaten..bu ekran kartlarının piyasaya sürülmeleri oyunların cıkıslarını gecıktırdı bu ara..ama yavas yavas tek tük cıkmaya baslayacak bu ayın 25 inden itibaren ve bu saatten sonra cıkacak oyunların %99 u dirext x 11 uyumlu cıkacak zaten..

ayrıca 3dmark vantage ile 3dmark 2011 arasındakı fark anlasılamıyorsa pek fazla da konusmama gerek yok..aynı sekılde unigine heaven da da teseellation ın cok iyi örneklendırmelerı var..bunları farketmemek mümkün değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

inan bana anlaşılıyor eğer iyi bir gözlemci isen..kaldı kı bunun farkını gösteren dirextx9 ve 11 arasında kı farkları gösteren sitelerde mevcut...her directx beraberınde cok daha güzel yenilikler getiriyor..fark anlasılmayacak derece de değil..

dirextx desteklı oyunlarda yoldalar zaten..bu ekran kartlarının piyasaya sürülmeleri oyunların cıkıslarını gecıktırdı bu ara..ama yavas yavas tek tük cıkmaya baslayacak bu ayın 25 inden itibaren ve bu saatten sonra cıkacak oyunların %99 u dirext x 11 uyumlu cıkacak zaten..

ayrıca 3dmark vantage ile 3dmark 2011 arasındakı fark anlasılamıyorsa pek fazla da konusmama gerek yok..aynı sekılde unigine heaven da da teseellation ın cok iyi örneklendırmelerı var..bunları farketmemek mümkün değil..

hocam yapma ya dx10 tam bi balon du 2 saat gölgelere felan bakardık anlamak için dx11 tesellation önemli bi teknoloji evet ama gene büyük oranda kandırmaca hem ben 15 senedir oyun oynarım 1-2 oyun hariç son 5 senedir hiç bi dönem grafiklerde ve sistem gereksinimlerinde bu kadar ağır bi ilerle olmamıstı.Hem dx7 den öncesinde dx5 den 9 a felan geçince şok olurduk.SM3.0 tambi devrimdi o zaman şimdi Sm5.0 var ama sonuç kandırmaca.Kart üreten firmalar illaki bişe bukacaklar satmak için bugun dx11 kaç tane gözünü alamican oyun var. 3-4 senedir fifa,pes,nba2k,call of duty vs vs bütün seriler hemen hemen aynı grafiklerle çıkıyor ve yeri geliyor 8800gt bile hepsine yetiyor.Bu arada bençlerden bahsetmiyelim olsa nolur olmasa nolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 20 Ocak 2011; 0:51:25 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.